Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΑΝΤΙΦΑΣΗ // Ο ΑΤΛΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

Η ΑΝΤΙΦΑΣΗ

Ο ΑΤΛΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)

RAND AYN
Κωδ. Πολιτείας: 4590-0715




Παρουσίαση

"Ο Άτλας επαναστάτησε", το επικό μυθιστόρημα της Άυν Ραντ που πρωτοεκδόθηκε το 1957, αποτελεί ορόσημο στο χώρο του πνεύματος αλλά κι ένα από τα πιο εμπορικά μυθιστορήματα παγκοσμίως εδώ και δεκαετίες. Είναι η ιστορία ενός άντρα που είπε ότι θα σταματήσει τη μηχανή του κόσμου - και το έκανε. Ήταν ένας καταστροφέας ή ο μεγαλύτερος λυτρωτής; Γιατί έπρεπε να πολεμήσει όχι τους εχθρούς του αλλά αυτούς που τον χρειάζονταν περισσότερο; Και γιατί τη δυσκολότερη μάχη έπρεπε να τη δώσει ενάντια στη γυναίκα που αγαπούσε; Τι κινεί τον κόσμο - και ποια δύναμη κινεί τον άνθρωπο; Αυτό το μυθιστόρημα, αυτό το μεγαλόπνοο εγχείρημα, παρουσιάζει ένα εκπληκτικό πανόραμα της ανθρώπινης ζωής - από τον ιδιοφυή επιχειρηματία που καταντά ένας άχρηστος καζανόβας μέχρι το σπουδαίο χαλυβουργό που δεν ξέρει ότι απεργάζεται την καταστροφή του, από το φιλόσοφο που γίνεται πειρατής μέχρι το συνθέτη που εγκαταλείπει την καριέρα του τη νύχτα του θριάμβου του, από τη γυναίκα που διαχειρίζεται έναν διηπειρωτικό σιδηρόδρομο μέχρι τον τελευταίο εργάτη στα τρένα της... Με πρωταγωνιστές υπεράνθρωπους ήρωες και άθλια υποκείμενα, με φόντο την αιώνια μάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό. το μυθιστόρημα "Ο Άτλας επαναστάτησε" είναι το αριστούργημα της Άυν Ραντ στο οποίο πραγματεύεται τα μεγαλύτερα ερωτήματα που απασχολούν τον άνθρωπο. Μια φιλοσοφική επανάσταση δοσμένη σαν συναρπαστικό θρίλερ. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςATLAS SHRUGGED
ISBN139789604106431
ΕκδότηςΩΚΕΑΝΙΔΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2011
Αριθμός σελίδων584
Διαστάσεις21x15
ΜετάφρασηΣΑΜΑΡΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ
ΕπιμέλειαΧΑΣΑΠΗ ΖΕΝΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΡΑΝΤ ΑΙΝ
Κωδικός Πολιτείας4590-0715
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

kostas1988, stuvw, marmaria14, Панаётис, emilio77, eleutheriakos7

Κριτικές για το προϊόν

[16/08/2017] antoniasolomou13.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Οι ευφυείς , οι ικανοί , οι πιστοί στις ηθικές τους αρχές είναι οι στυλοβάτες μιας κοινωνίας στην οποία ανθούν παράσιτα, που τους απομυζούν, σκοτώνοντας έτσι τον ζώντα οργανισμό που τους προσφέρει ζωή, ώσπου ο Άτλαντας αποφασίζει να επαναστατήσει. Ανατρεπτικό μυθιστόρημα με μονόπλευρους χαρακτήρες (πιθανά για να τονίσει την πάλη ανάμεσα στο δίκαιο και το άδικο) που το διέπει μια αλαζονεία. Αξίζει να διαβαστεί (αρκεί να σημειώσω ότι διάβασα όλη την τριλογία μέσα σε μια εβδομάδα)
[11/03/2015] ΣΤΕΛΛΑ Π.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μέχρι να εκδοθεί το συγκεκριμένο βιβλιο είχα στείλει στον εκδοτικό οικο της Ωκεανίδας τοσα mail που σίγουρα θα με είχαν περάσει για γραφική! Είχα δει οτι ηταν στις προσεχείς εκδόσεις και βιαζομουν να το διαβάσω.Είχα απολιτο δίκιο!!! Είναι πρωτοποριακό, ανατρεπτικό ο τροπος που γράφει η συγγραφέας ιδιαίτερος. Ενα απο τα καλύτερα βιβλια που έχω διαβάσει.
[06/08/2013] kostas1988.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ίσως το καλύτερο μυθιστόρημα που έχει γραφτεί ποτέ (και είμαι ιδιαίτερα επιλεκτικός μ' αυτά). Παρόλο που είναι 3 τόμοι, θες να το διαβάσεις απνευστί. Το προτείνω ανεπιφύλακτα, όχι μόνο για την ψυχαγωγία που θα προσφέρει στον αναγνώστη, αλλά και γιατί αποτελεί ένα σπουδαίο κόσμημα που δεν πρέπει να λείπει από τη βιβλιοθήκη.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΠΕΜΠΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ; ΟΧΙ ΠΙΑ!
MELLODY PIA
€16.08 €6.43
(-60%)
Κερδίζετε €9.65

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS