Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ // ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ.

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ...

ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 1503-0524




Παρουσίαση

Ως μοναχοπαίδι, μου άρεσε να παρατηρώ άλλοτε τους ανθρώπους γύρω μου, τα χαρακτηριστικά, τα χρώματα και τις κινήσεις τους, και άλλοτε τη φύση, τη θάλασσα, τον ήλιο του καλοκαιριού, τον ουρανό, κόσμους μαγικούς απ' όπου ξεπηδούσαν οι "σύντροφοι" των παιχνιδιών μου. Οι αναμνήσεις μου είναι ένα παζλ από εικόνες, χρώματα και μυρωδιές. Μεγαλώνοντας και αφού πειραματίστηκα με τη ζωγραφική, τη φωτογραφία και το θέατρο, ανακάλυψα έναν άλλο φανταστικό κόσμο χρωμάτων, ψευδαισθήσεων, εικόνων, κίνησης, το χώρο του μακιγιάζ και των ειδικών εφέ. Το πρόσωπο και το σώμα γίνεται ο καμβάς του make up artist, ο οποίος χρησιμοποιεί τη φυσιολογία -προσώπου και σώματος- και την έμπνευσή του για να δημιουργήσει ένα χαρακτήρα.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου πάνω στο αντικείμενο, διαπίστωσα ότι το διαθέσιμο εκπαιδευτικό υλικό ήταν ελλιπές και δεν κάλυπτε όλες τις ειδικότητες του μακιγιάζ, αφού επικεντρωνόταν κυρίως στον αισθητικό τομέα. Η μεγάλη μου αγάπη για τις άλλες, τις λιγότερο δημοφιλείς ειδικότητες, όπως το body painting, τα ειδικά εφέ, το θεατρικό μακιγιάζ, τη χρωματολογία, με οδήγησε στην αναζήτηση ξενόγλωσσων πηγών καθώς και στον πειραματισμό με τα υλικά, τις μεθόδους και τις τεχνικές. Το υλικό αυτό εμπλουτίστηκε και συμπληρώθηκε κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας μου -από το 1998 έως και σήμερα- ως καθηγήτρια επαγγελματικού μακιγιάζ και ειδικών εφέ. [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περιεχόμενα

Χρωματολογία
Αισθητικό μακιγιάζ
Μακιγιάζ ιστορικών περιόδων - Διάφοροι λαοί
Ειδικά εφέ
Λεπτομέρειες
ΕκδότηςΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2009
Αριθμός σελίδων238
Διαστάσεις23x25
ΕπιμέλειαΓΙΑΝΝΟΥΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Κωδικός Πολιτείας1503-0524
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΣΕΙΡΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ (3 ΤΟΜΟΙ)
ΣΚΑΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
€41.34 €16.54
(-60%)
Κερδίζετε €24.80

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS