Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΚΑΛΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ

Ο ΚΑΛΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ

+
-
TINTI HANNAH
Κωδ. Πολιτείας: 3520-0596
Τιμή Έκδοσης
€15.92
Τιμή Πολιτείας
€11.14
(-30%)
Κερδίζετε €4.78


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Σε ένα ορφανοτροφείο της Νέας Αγγλίας τον 19ο αιώνα ο δωδεκάχρονος Ρεν αγωνιά για το αν θα βρεθεί ποτέ οικογένεια για εκείνον κι αναρωτιέται τι να απέγινε άραγε το κομμένο αριστερό του χέρι. Ο μυστηριώδης κύριος Ναμπ, που μια κάποια μέρα έρχεται να τον πάρει, θα του διηγηθεί μυστηριώδεις ιστορίες και ταυτόχρονα θα τον κάνει μέλος μιας αλλόκοτης Αυλής των Θαυμάτων, μιας συντροφιάς περιθωριακών μικροαπατεώνων και κλεφτών. Μαζί τους θα ζήσει συναρπαστικές περιπέτειες που θα τον οδηγήσουν όλο και πιο βαθιά στις σκοτεινές γωνιές ενός τόπου άγριου, όπου θα γνωρίσει το έγκλημα, τη βαρβαρότητα, την απογοήτευση αλλά και τη φιλία και την αλληλεγγύη, ώσπου να φτάσει τελικά σε κάτι που θεωρούσε χαμένο για πάντα: την αλήθεια.
Μια ιστορία σαρδόνια και ατμοσφαιρική, σκληρή και αστεία είναι το πρώτο μυθιστόρημα της Χάνα Τίντι. Η Τίντι αναβιώνει με τολμηρό και έξυπνο τρόπο την Αμερική του 19ου αιώνα, αυτή του Μέλβιλ και του Μαρκ Τουαίην, δίνοντας ταυτόχρονα στον ήρωά της το σφρίγος και τη ζωντάνια των ηρώων του Ντίκενς. "Ο Καλός Κλέφτης" διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του καλού, κλασικού, ευαίσθητου μυθιστορήματος και την κινηματογραφική ζωντάνια ενός σφιχτοδεμένου παραμυθιού για μεγάλους σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα και το χιούμορ μιας νέας σπουδαίας πένας. Προσφέρει στον αναγνώστη τη χαρά της ανάγνωσης, την οποία, από τη χρυσή εποχή του μυθιστορήματος, θεωρούσαμε χαμένη. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Σου υπενθυμίζει γιατί ερωτεύτηκες, κάποτε, το διάβασμα» (Philadelphia Inquirer)
«Στον Καλό Κλέφτη ο αναγνώστης βρίσκει μυθοπλασία δοσμένη με απλά λόγια και γεμάτη από όλες τις παραδοσιακές αρετές: τη σφιχτή πλοκή, τη γνήσια καθαρότητα, τη σωματικότητα και την πλήρη απουσία συγγραφικού μανιερισμού... Μια αμερικανική ντικενσιανή ιστορία με πινελιές Χαριποτερικού χιούμορ και με φόντο ένα μακάβριο κομμάτι από την απόκοσμη ιστορία της Νέας Αγγλίας» (New York Times)
«Αυτό το εντυπωσιακό ντεμπούτο αποτελεί φόρο τιμής στις παλιές καλές αγορίστικες περιπέτειες, ενώ ξεδιπλώνεται σαν ιστορία του Ρόμπερτ Λιούις Στίβενσον μέσα στον σκληρό και βρώμικο κόσμο της αποικιοκρατικής Νέας Αγγλίας. Το ίδιο το παράδοξο της ιστορίας είναι σαγηνευτικό» (New Yorker)
«Μπορεί να είναι κάπως γραφικό να φανταζόμαστε πως υπάρχουν ακόμα οικογένειες που διαβάζουν μαζί δυνατά ιστορίες τα βράδια (που να προλάβει κανείς, με τόσους ιστότοπους), αλλά αν είστε απ' αυτούς, λάβετε υπόψη το γοητευτικό πρώτο μυθιστόρημα της Χάνα Τίντι... Θα βρείτε όσο σασπένς και ανατροπές χρειάζεστε για να ικανοποιήσετε τον Ντίκενς μέσα σας» (Washington Post)
«Ο Καλός Κλέφτης της Χάνα Τίντι έχει όλα τα προσόντα ενός κλασικού» (San Francisco Chronicle)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE GOOD THIEF
ISBN139789604354191
ΕκδότηςΠΟΛΙΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2013
Αριθμός σελίδων416
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΤΙΝΤΙ ΧΑΝΑ
Κωδικός Πολιτείας3520-0596
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

mtoli, kakili, dimbik

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ: ΠΡΩΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
€21.20 €9.54
(-55%)
Κερδίζετε €11.66
ΟΙ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΒΟΝΑΠΑΡΤΗ
LEMEL ALIX
€8.46 €2.96
(-65%)
Κερδίζετε €5.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS