Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ

Το βιβλίο του νεκροταφείου

+
-
GAIMAN NEIL
Κωδ. Πολιτείας: 0160-0391
Τιμή Έκδοσης
€16.00
Τιμή Πολιτείας
€11.20
(-30%)
Κερδίζετε €4.80


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Καν Όουενς είναι ένα φυσιολογικό αγόρι. Ή μάλλον, θα ήταν εντελώς φυσιολογικό, αν παραβλέπαμε ότι μένει σ' ένα νεκροταφείο, ότι την ανατροφή του την έχουν αναλάβει φαντάσματα κι ότι ο Σίλας, ο αινιγματικός προστάτης του, ζει και κινείται στο μεταίχμιο του κόσμου των ζωντανών και του κόσμου των νεκρών, δίχως ν' ανήκει σε κανέναν απ' τους δυο.
Στο νεκροταφείο, ο Καν θα ζήσει διάφορες περιπέτειες - θα συναντήσει τον αρχαίο Λουλακί Άντρα, θα ανακαλύψει την πύλη που οδηγεί στην εφιαλτική Νεκρόπολη και θα γνωρίσει τον παράξενο και τρομαχτικό Υπηρέτη. Μα κι έξω απ' το νεκροταφείο, ο κίνδυνος καραδοκεί στο πρόσωπο ενός άντρα ονόματι Τζακ, του άντρα που δολοφόνησε την οικογένεια του Καν και που τώρα ψάχνει να βρει και τον ίδιο, για να αποτελειώσει το αποτρόπαιο έργο του.
Ο δεξιοτέχνης Neil Gaiman διασκευάζει με μακάβρια τρυφερότητα και έντονη αγωνία το Βιβλίο της Ζούγκλας του Rudyard Kipling και δημιουργεί ένα μοναδικό μυθιστόρημα για τη ζωή και το θάνατο, την αγάπη, το πέρασμα στην ενηλικίωση και, πάνω απ' όλα, για την οικογενειακή θαλπωρή που μπορεί να βρεθεί στα πιο απίθανα μέρη. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ο Neil Gaiman είναι ένας λογοτεχνικός θησαυρός και η ποιότητα της δουλειάς του με φοβίζει" (Stephen King)
"Ο Neil Gaiman είναι ένα λαμπρό αστέρι στο στερέωμα της σύγχρονης λογοτεχνίας" (Clive Barker)
"Μακάρι να είχαμε κι άλλους συγγραφείς σαν τον Neil Gaiman, τόσο μοναδικούς και απρόβλεπτους" (Chris Carter, δημιουργός των X-Files)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE GRAVEYARD BOOK
ISBN139789604363407
ΕκδότηςΟΞΥ
ΣειράΚΟΛΑΣΗ
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2011
Αριθμός σελίδων288
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΑΡΙΝΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ
ΕικονογράφησηMCKEAN DAVE
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΕΙΜΑΝ ΝΙΛ
Κωδικός Πολιτείας0160-0391
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Undhippie, melanna, AnMakr

Κριτικές για το προϊόν

[28/12/2018] AnMakr.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πολύ ωραίο βιβλίο, από (κατά τη γνώμη μου) 11 ετών μέχρι τα βαθιά γεράματα (και ίσως να είναι ακόμη καλύτερο για προχωρημένες ηλικίες, αναλόγως της ιδιοσυγκρασίας του αναγνώστη, βέβαια). Είναι από τα βιβλία που σε κάνουν να χουζουρεύεις και να νιώθεις ασφάλεια, η φαντασία του σε αγκαλιάζει τρυφερά (αλλά όχι σαχλά).
[21/10/2015] Magda1990.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Απίστευτο βιβλίο!! Ξετρελάθηκα με το θέμα και την απλότητα της αφήγησης. Ένας συγγραφέας της σκοτεινής πλευρά της λογοτεχνίας του φανταστικού ο οποίος πλάθει τους δικούς του κόσμους δανειζόμενος στοιχεία από διάφορους γνωστούς (και μη) μύθους και παραμύθια του κόσμου. Το συγκεκριμένο βιβλίο είναι μια εισαγωγή στην πανέμορφη και απλή γραφή του Gaiman και στην μαεστρία του να φτιάχνει απίστευτους, ολοζώντανους (!!) χαρακτήρες.'Ήθελα να έχει άλλες τόσες σελίδες που και πάλι δεν θα το χόρταινα.
[02/05/2015] kbantikos.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πολύ καλό το βιβλιαράκι μου άρεσε αρκετά, πολύ όμορφη και ώριμη γραφή αν και σε κάποια σημεία λίγο σκοτεινή. Αξιόλογος φαίνεται ο συγγραφέας. Κρίμα για το μέγεθος του βιλίου καλό αλλα λίγο.
[02/12/2014] asd1982.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ένα πολύ αξιόλογο παιδικό-εφηβικό μυθιστόρημα. Ο Gaiman μεταφέρει πολύ καλά την ιστορία του Μόγλη στην σύγχρονη εποχή συνδυάζοντάς την με λυκανθρώπους, φαντάσματα και άλλα μεταφυσικά πλάσματα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
DEVLIN KEITH
€14.00 €7.00
(-50%)
Κερδίζετε €7.00
ΒΟΤΑΝΑ - ΦΥΣΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ
€25.00 €11.25
(-55%)
Κερδίζετε €13.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS