Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΨΕΥΤΡΑ ΓΛΩΣΣΑ ( ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ /ΣΕΙΡΑ )

ΨΕΥΤΡΑ ΓΛΩΣΣΑ

WILSON ANDREW
Κωδ. Πολιτείας: 2760-1330




Παρουσίαση

Ο νεαρός Άνταμ Γουντς, επίδοξος συγγραφέας, φτάνει στη Βενετία με σκοπό να αφιερωθεί στο πρώτο του βιβλίο. Για να βγάλει τα προς το ζην, θα αναλάβει να φροντίζει τον Γκόρντον Κρέις και το παλάτσο του. Ο Κρέις, βέβαια, δεν είναι απλή περίπτωση: ένας εκκεντρικός γηραιός κύριος, ο οποίος ζει απολύτως απομονωμένος και είναι διάσημος χάρη στο ένα και μοναδικό βιβλίο του που έγινε μπεστ σέλερ. Η σχέση μεταξύ των δύο ανδρών θα περιπλεχθεί όταν ο Γουντς, ξεθάβοντας μυστικά του παρελθόντος του εργοδότη του, αποφασίσει αντί του μυθιστορήματός του να γράψει τη βιογραφία του Κρέις.
Από τα σκοτεινά κανάλια της Βενετίας στις αποστειρωμένες αίθουσες ενός αριστοκρατικού αγγλικού σχολείου, οι ήρωες επιδίδονται σε μια θανατηφόρα αναμέτρηση γάτας ποντικιού, η οποία παρασύρει τον αναγνώστη ως τη συγκλονιστική της κορύφωση. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Σκοτεινό, εθιστικό, καλογραμμένο. Ένα ψυχολογικό θρίλερ που ακολουθεί την παράδοση της Πατρίτσια Χάισμιθ". (Κέιτ Μος, συγγραφέας"

"Χάρη στην εξαιρετική του φαντασία ο Γουίλσον δημιουργεί ένα έξοχο βιβλίο, στο οποίο καταφέρνει να συνδυάσει τη γοτθική ατμόσφαιρα του Ντίκενς με το ανατριχιαστικό σασπένς των χιτσκοκικών θρίλερ". (Washington Post)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE LYING TONGUE
ISBN139789604554607
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2008
Αριθμός σελίδων382
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΡΟΔΡΟΜΙΔΟΥ ΝΙΚΗ
ΕπιμέλειαΜΠΟΥΜΠΟΥΡΗ ΡΑΝΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΟΥΙΛΣΟΝ ΑΝΤΡΙΟΥ
Κωδικός Πολιτείας2760-1330
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[07/04/2021] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Με επηρέασαν δύο πράγματα για να ξεκινήσω την ανάγνωση αυτού του βιβλίου, η φράση στο οπισθόφυλλο " καταφέρνει να συνδυάσει τη γοτθική ατμόσφαιρα του Ντίκενς με το ανατριχιαστικό σασπένς των χιτσκοκικών θρίλερ" και η πόλη-σκηνικό, η Βενετία. Δεν απογοητεύτηκα! Πρόκειται για ένα συναρπαστικό ψυχολογικό θρίλερ, ευκολοδιάβαστο, με αγωνία και συνεχείς ανατροπές. Είναι ένα παιχνίδι για γερά νεύρα ανάμεσα στους δύο βασικούς ήρωες που παρασύρει τον αναγνώστη σε μια συνεχή ανάγνωση μέχρι το απρόσμενο τέλος.
[22/12/2012] π.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ενδιαφέρουσα πλοκή, εξαιρετικά ανατρεπτική μέχρι τελευταίας -κυριολεκτικά- γραμμής, ευκολοδιάβαστο, αρκετά "σκοτεινό" και γενικά συμπαθητικό.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΞΕΝΟΙ, ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ
KEARNEY RICHARD
€29.00 €7.25
(-75%)
Κερδίζετε €21.75
ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ
POUND EZRA
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS