Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΧΑΛΟΥΛΟΣ Α/Γ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ (+CD-ROM

ΑΡΧΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (+CD-ROM)

ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ

+
-
ΧΑΛΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1800-0158
Τιμή Έκδοσης
€15.90
Τιμή Πολιτείας
€11.92
(-25%)
Κερδίζετε €3.98


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

To βιβλίο αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα για το φιλόλογο καθηγητή και για το μαθητή και περιλαμβάνει:
Υποδείγματα δεμάτων ανακεφαλαιωτικών εξετάσεων και ασκήσεων με αξιοποίηση πηγών της ιστορίας (κειμένων ή εικονιστικών πηγών) με παράλληλη υπόδειξη των ενδεδειγμένων ή ενδεικτικών απαντήσεων.
Στην παρούσα έκδοση απαντώνται όλες οι Ερωτήσεις-Ασκήσεις του σχολικού εγχειριδίου σχετικά με τις πηγές και προστέθηκαν απαντήσεις σε όλες τις Ερωτήσεις-Δραστηριότητες του σχολικού εγχειριδίου, σε κάδε ενότητα. Οι προσθήκες αυτές καθιστούν την αναθεωρημένη έκδοση του βιβλίου περισσότερο λειτουργική και πιο κοντά στον καθηγητή και στο μαθητή.
Σχέδια μαθημάτων με χρήση Η/Υ (Φύλλα εργασίας), ενδεικτικά για το πώς ένας φιλόλογος μπορεί να εκμεταλλευτεί το υλικό ιστοσελίδων στο διαδίκτυο κατασκευασμένων ειδικά για το μάθημα της Ιστορίας στο Γυμνάσιο και οδηγίες για τη διεξαγωγή των μαθημάτων αυτών. Παράλληλα προσφέρονται και οι ενδεδειγμένες ή ενδεικτικές απαντήσεις στις ερωτήσεις των Φύλλων εργασίας.
Το βιβλίο συνοδεύεται από ένα λειτουργικό CD-ROM, στο οποίο περιέχεται όλο το προτεινόμενο υλικό για την Ιστορία με χρήση Η/Υ. Το εικονογραφικό-φωτογραφικό υλικό είναι ιδιαίτερα πλούσιο, ώστε αποτελεί ένα πολύ καλό εποπτικό εργαλείο. Επιπλέον διατίθενται και όλα τα Φύλλα εργασίας σε ξεχωριστό αρχείο το καθένα. Με το CD-ROM παρέχεται η δυνατότητα στον εκπαιδευτικό, στον υπολογιστή του και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο, να ερευνήσει όλα τα μαθήματα και να εκτυπώσει κάθε Φύλλο εργασίας που τον ενδιαφέρει για το μάθημα που θα διεξαγάγει. Το μάθημα λοιπόν μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω διαδικτύου, αν στο σχολείο υπάρχει σύνδεση στο internet και κατάλληλο εργαστήριο με επαρκείς σταθμούς εργασίας για ομάδες μαθητών, είτε με παρουσίαση από τον καθηγητή από ένα υπολογιστή ή με βιντεοπροβολέα σε προβολή μεγάλων διαστάσεων και κάνοντας χρήση του διατιθέμενου CD-ROM.
Στο CD-ROM ακόμα περιλαμβάνεται φωτογραφικό-εικονιστικό υλικό κατάλληλο για διαθεματικές εργασίες, ενώ σε Παράρτημα του βιβλίου δίνονται οδηγίες για την επεξεργασία του υλικού αυτού και αναπτύσσονται ενδεικτικά εργασίες.
Το βιβλίο είναι χρήσιμο για κάθε μαθητή που θέλει να εμπλουτίσει και να δοκιμάσει τις γνώσεις του, ενώ θα βρει πλούσιο υλικό για την παραγωγή εργασιών. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789604562152
ΕκδότηςΖΗΤΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑύγουστος 2010
Αριθμός σελίδων304
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας1800-0158
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
SHELLEY MARY
€14.89 €7.44
(-50%)
Κερδίζετε €7.45
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ
SCIASCIA LEONARDO
€8.48 €3.82
(-55%)
Κερδίζετε €4.66

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS