Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΔΙΓΛΩΣΣΗ ΕΚΔΟΣΗ)

+
-
ΜΑΡΤΗΣ Κ. ΝΙΚΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2640-0402
Τιμή Έκδοσης
€15.90
Τιμή Πολιτείας
€11.13
(-30%)
Κερδίζετε €4.77


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο εκδοτικός οργανισμός μας με χαρά παρουσιάζει στο αναγνωστικό κοινό το πολυβραβευμένο βιβλίο του τ. υπουργού κ. Νικόλαου Μάρτη "Η πλαστογράφηση της ιστορίας της Μακεδονίας", που δέχτηκε συγχαρητήρια από εξέχοντες Έλληνες και ξένους και έγινε μεγάλη εκδοτική επιτυχία.
Παρότι γράφτηκε στις αρχές, περίπου, της δεκαετίας του 1980, θίγει ένα θέμα που παραμένει φλέγον, ίσως μάλιστα σήμερα περισσότερο από ποτέ.
Αποτελεί έργο πρωτοποριακό για την εποχή του, επειδή εξετάζει ένα σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε μετά το β' παγκόσμιο πόλεμο, και με το οποίο κανείς δεν είχε ασχοληθεί σοβαρά επί 40 χρόνια!
Ο συγγραφέας κρούει τον "κώδωνα του κινδύνου", σχεδόν προβλέποντας τι θα επακολουθούσε τα επόμενα χρόνια, και παραθέτει αδιάψευστα στοιχεία για την ελληνικότητα της Μακεδονίας που βασίζονται σε αρχαίες ελληνικές, ρωμαϊκές, εβραϊκές και άλλες έγκυρες πηγές.
Τελειώνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ν. Μάρτη, που δέχτηκε με μεγάλο ενθουσιασμό να συνεργαστεί μαζί μας. Από την πλευρά μας, σεβαστήκαμε το κείμενο, το οποίο παρέμεινε ως έχει, χωρίς επεμβάσεις και αλλαγές στο περιεχόμενό του. Σημειώνουμε, επίσης, ότι για πρώτη φορά το βιβλίο κυκλοφορεί δίγλωσσο, στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα. (Από το σημείωμα του εκδότη)

"Η ιστορία της Μακεδονίας πλαστογραφείται. Όσο και αν η ενέργεια αυτή φαίνεται, από πρώτη άποψη, σ' εμάς τους Έλληνες αδιανόητη και αυταπόδεικτα καταδικασμένη σε πλήρη αποτυχία, επιδιώκεται, από ορισμένους, συστηματικά, με κάθε τρόπο και με άφθονα οικονομικά μέσα, σ' ολόκληρο πλέον τον κόσμο". (Ν. Κ. ΜΑΡΤΗΣ, από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Σημείωμα του εκδότη
Η ταυτότητα των Μακεδόνων
Πρόλογος
Εισαγωγή
Οι ρίζες και η ελληνική καταγωγή των Μακεδόνων
Αυτοκρατορία του Μ. Αλεξάνδρου - Ασία / Αφρική
Μέγας Αλέξανδρος
Η Μακεδονία μετά την αρχαιότητα
Αγώνες των Μακεδόνων για την απελευθέρωσή τους
Τα γεγονότα στη Μακεδονία μετά την απελευθέρωσή της
Παραποίηση και διαστρέβλωση γεγονότων που στοχεύουν στην πλαστογράφηση της ιστορίας της Μακεδονίας
Αποτελέσματα της σλαβικής προπαγάνδας
Αρχαίες Εβραϊκές πηγές και μαρτυρίες για τη Μακεδονία
Επίλογος
Σημειώσεις
Βιβλιογραφία
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE FALSIFICATION OF MACEDONIAN HISTORY
ISBN139789604570935
ΕκδότηςΜΑΛΛΙΑΡΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2018
Αριθμός σελίδων304
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας2640-0402
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Γ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

aposdrak, dimigo, fantaros, politisx

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

politisx, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ

Κριτικές για το προϊόν

[27/12/2020] Γρηγόρης Αυξεντίου.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μόλις ολοκλήρωσα το βιβλίο αυτό του πρώην Υπουργού Μάρτη.Είναι ένα σπουδαίο βιβλίο που καταδεικνύει την ελληνικότητα της Μακεδονίας, καθώς και την ιλαροτραγικη προσπάθεια των γειτόνων μας να σφετεριστούν την Ιστορία της.Οι πηγές που παραθέτει ο συγγραφέας είναι πάμπολλες . Δεν είναι μόνο οι αρχαίοι συγγραφείς.Είναι και οι επιγραφές,τα νομίσματα,οι αγιογραφίες κλπ.Η ελληνικότητα της Μακεδονίας επιβεβαιώνεται επίσης από Προφήτες της Π.Διαθήκης,καθώς και από αναφορές στο εβραϊκό Ταλμούδ και σε Εβραίους ιστορικούς.Δυστυχώς, το κράτος των Σκοπίων που ιδρύθηκε το 1944,συστηματικά (με τρόπους που εκτίθενται ) διαστρεβλώνει την Ιστορία επιδιωκοντας τη δημιουργία ενός πλαστού παρελθόντος, το οποίο θα στηρίξει την αλυτρωτική πολιτική του.Τα ιστορικά γεγονότα, όμως, βροντοφωναζουν την αλήθεια. Η μεθοδική
προπαγάνδα δεκαετιών δεν έχει ως θύμα μόνο τον συμπαθέστατο λαό των Σκοπίων (έχω ταξιδέψει εκεί ),αλλά και καλοπροαιρετους μελετητές της Ιστοριας σε όλο τον κόσμο.Ομως,《αγει προς φως την αλήθειαν χρονος》.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η φάρμα των ζώων
ORWELL GEORGE
€9.54 €4.77
(-50%)
Κερδίζετε €4.77
LIFE (ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ
€9.90 €3.47
(-65%)
Κερδίζετε €6.43

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS