Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΝΕΦΕΛΙΜ // ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ

ΝΕΦΕΛΙΜ

ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ

SCHWARZ ASA
Κωδ. Πολιτείας: 2350-1362




Παρουσίαση

Η δεκαεννιάχρονη Νόβα Μπάρακελ, ακτιβίστρια της Greenpeace, μάχεται κυριολεκτικά για τη ζωή της - αν ο πλανήτης καταστραφεί, όλη η ανθρωπότητα θα χαθεί. Για την παθιασμένη Νόβα, όλα τα μέσα είναι θεμιτά σ' αυτόν τον αγώνα σωτηρίας. Έτσι, θέτει σε εφαρμογή το παράνομο σχέδιό της εναντίον όσων προκαλούν τη μεγαλύτερη περιβαλλοντική μόλυνση στην Ευρώπη.
Την ίδια στιγμή όμως ξεκινούν μια σειρά φόνοι. Όταν οι επικεφαλής των εταιρειών που περιλαμβάνονται στη δική της "λίστα εκδίκησης" βρίσκονται δολοφονημένοι με αποτρόπαιο και τελετουργικό τρόπο, η Νόβα καταλήγει καταζητούμενη και η ζωή της κινδυνεύει - όπως τα πολύτιμα για εκείνη, επαπειλούμενα με εξαφάνιση είδη του φυτικού και ζωικού βασιλείου. Μόνη της ελπίδα για να βγει ζωντανή είναι να ανακαλύψει ποιος άλλος έχει κηρύξει πόλεμο μέχρις εσχάτων εναντίον των καταστροφέων του περιβάλλοντος, χωρίς να διστάζει να αφαιρεί ακόμα και ανθρώπινες ζωές.
Σύντομα η Νόβα θα βρεθεί μπλεγμένη σε μια αρχαία συνωμοσία και θα αντιληφθεί ότι, για κάποιους, η σωτηρία της Γης δεν ισοδυναμεί με τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Ο αγώνας της να αποδείξει την αθωότητά της θα καταλήξει σε μια θανάσιμη μάχη με δυνάμεις πιο σκοτεινές και πιο αδίστακτες από τις πολυεθνικές εταιρείες. Και η Νόβα ούτε που μπορούσε να φανταστεί ποιο θα είναι το τίμημα της επιβίωσης...
Το Νεφελίμ - Άγγελοι εκδικητές της Asa Schwarz -η οποία αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα νέα ονόματα της σύγχρονης σκανδιναβικής λογοτεχνίας- έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 15 γλώσσες και έχει γίνει μπεστ σέλερ σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςNEFILIM
ISBN139789604615605
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2013
Αριθμός σελίδων312
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΑΚΑΡΟΥΚΑ ΓΙΩΤΑ
ΕπιμέλειαΚΑΝΑΒΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΒΑΡΤΣ ΑΖΑ
Κωδικός Πολιτείας2350-1362
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Alka

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Τα υπόγεια του Βατικανού (σκληρόδετη έκδοση)
GIDE ANDRE (NOBEL 1947)
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
ΠΙΖΑΝΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
€18.39 €9.20
(-50%)
Κερδίζετε €9.19

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS