Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (11η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (11η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ)

+
-
LAUDON C. KENNETH, LAUDON P. JANE
Κωδ. Πολιτείας: 2350-1525
Τιμή Έκδοσης
€46.00
Τιμή Πολιτείας
€36.80
(-20%)
Κερδίζετε €9.20


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

- Κινητήριες δυνάμεις του επιχειρείν: Σε αυτή τη νέα έκδοση γίνεται λεπτομερής αναφορά στους σημαντικότερους επιχειρηματικούς στόχους που οδηγούν τις επιχειρήσεις όλου του κόσμου να χρησιμοποιούν πληροφοριακά συστήματα διοίκησης (ΠΣΔ) και τεχνολογίες: επιχειρηματική αριστεία νέα προϊόντα, υπηρεσίες και επιχειρηματικά μοντέλα διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες και τους προμηθευτές βελτιωμένες διαδικασίες λήψης αποφάσεων ανταγωνιστικό πλεονέκτημα επιβίωση.
- Παγκοσμιοποίηση; Η νέα έκδοση περιλαμβάνει πρόσθετο υλικό για την παγκοσμιοποίηση, τη γλωσσική προσαρμογή του λογισμικού σε κάθε χώρα (localization), τις παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες, τις παγκόσμιες οικονομικές αγορές, την εξωχώρια ανάθεση (offshore outsourcing), και τις παγκόσμιες απειλές ασφάλειας. Πολυάριθμα παραδείγματα πολυεθνικών και μη εταιρειών δείχνουν πώς χρησιμοποιούνται τα ΠΣΔ στο σύγχρονο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον.
- Θέματα αιχμής: Οι Laudon είναι πρωτοπόροι στην επισήμανση των νέων εξελίξεων στα πληροφοριακά συστήματα διοίκησης. Η έκδοση περιλαμβάνει επιπλέον ύλη για την υπολογιστική νέφους (cloud computing), την αξιοποίηση των "μεγα-δεδομένων" (big data), μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις χρήσεις τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο, την ψηφιακή πλατφόρμα των φορητών συσκευών της κινητής τηλεφωνίας, την ασφάλεια στα υπολογιστικά περιβάλλοντα των επιχειρήσεων, την εικονικοποίηση, τους πολυπύρηνους επεξεργαστές, τον Ιστό 2.0, τους συλλογικούς σελιδοδείκτες, τα ιστολόγια, τις σελίδες wiki, και πολλές άλλες πρόσφατες εξελίξεις.
- Εκτενή παραδείγματα από τον πραγματικό κόσμο: Σε όλες τις περιπτωσιολογικές μελέτες περιγράφονται πασίγνωστες εταιρείες και οργανισμοί, όπως οι Google, Facebook, Yahoo, Linkedln, Walmart, Apple, Vodafone Global, NASCAR, Amazon, NBA, JetBlue, FedEx, κ.ά.
- Διαχείριση έργων: Η ενότητα για τη διαχείριση έργων θα βοηθήσει τους φοιτητές να μάθουν τους τρόπους υλοποίησης έργων.
- Περιπτωσιολογικές μελέτες: Οι περιπτωσιολογικές μελέτες που περιλαμβάνονται σε κάθε κεφάλαιο έχουν έντονα αλληλεπιδραστικό χαρακτήρα, με στόχο να οδηγούν σε συζητήσεις και δραστηριότητες στον Ιστό σχετικά με πραγματικές επιχειρήσεις.
- Εξάσκηση στα πληροφοριακά συστήματα διοίκησης: Τέσσερις εργασίες σε κάθε κεφάλαιο δίνουν στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν έμπρακτη πείρα στα ΠΣΔ χρησιμοποιώντας λογιστικά φύλλα, βάσεις δεδομένων, λογισμικό παρουσίασης, και επιχειρηματικούς πόρους του Διαδικτύου. Σε κάθε εργασία προσδιορίζονται οι επιχειρηματικές δεξιότητες και οι γνώσεις λόγιο που απαιτούνται για τη λύση.
- Έμφαση στην επίλυση προβλημάτων και στις δεξιότητες: Προκειμένου να διδάξει τους φοιτητές να χρησιμοποιούν ΠΣΔ για να επιλύουν επιχειρηματικά προβλήματα, το βιβλίο περιλαμβάνει μια μέθοδο επίλυσης προβλημάτων με τέσσερα βήματα, την οποίο μπορούν να χρησιμοποιούν οι φοιτητές καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος και στην ανάλυση των περιπτωσιολογικών μελετών.
- Ενισχυμένος παιδαγωγικός χαρακτήρας: Οι μαθησιακοί στόχοι των φοιτητών είναι οργανωμένοι με άξονα μια δέσμη ερωτήσεων προς μελέτη, έτσι ώστε η προσοχή τους να εστιάζεται εκεί που πρέπει. Στην ίδια δέσμη ερωτήσεων βασίζονται και οι ενότητες Περιληπτική Ανασκόπηση και Ερωτήσεις Ανασκόπησης, στο τέλος κάθε κεφαλαίου.
- Πρόσθετο υλικό για μελέτη: Το ηλεκτρονικό συνοδευτικό υλικό του βιβλίου περιλαμβάνει θέματα για περαιτέρω μελέτη, στην καλύπτονται επιλεγμένα θέματα σε μεγαλύτερο βάθος.
- Πόροι σταδιοδρομίας: Σε κάθε κεφάλαιο επισημαίνονται οι λόγοι για τους οποίους η αντίστοιχη ύλη θα φανεί χρήσιμη στους φοιτητές στη μελλοντική τους σταδιοδρομία. Στο συνοδευτικό υλικό υπάρχουν εκτενείς πόροι σταδιοδρομίας που θα τους βοηθήσουν να ενσωματώσουν όσα μάθουν -επιχειρηματικές γνώσεις, επάρκεια στη χρήση εφαρμογών λογισμικού, διαδικτυακές δεξιότητες- στο βιογραφικό τους, ώστε να βελτιώσουν τις πιθανότητες επιτυχίας τους στην αγορά εργασίας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Πρόλογος των συγγραφέων
- Τα πληροφοριακά συστήματα στην ψηφιακή εποχή
Τα επιχειρηματικά πληροφοριακά συστήματα στη σταδιοδρομία σας
Η-επιχειρείν και συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο
Επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος με πληροφοριακά συστήματα
Ηθικά και κοινωνικά ζητήματα σχετικά με τα πληροφοριακά συστήματα
- Η υποδομή της τεχνολογίας πληροφοριών
Υποδομή ΤΠ: Υλικό και λογισμικό
Τα θεμέλια της επιχειρηματικής ευφυΐας: Διαχείριση βάσεων δεδομένων και πληροφοριών
Τηλεπικοινωνίες, Διαδίκτυο και ασύρματη τεχνολογία
Ασφάλεια των πληροφοριακών συστημάτων
- Βασικές εφαρμογές των συστημάτων για την ψηφιακή εποχή
Επίτευξη επιχειρησιακής αριστείας και σχέσεων με τους πελάτες: Επιχειρησιακές εφαρμογές
Η-εμπόριο: Ψηφιακές αγορές, ψηφιακά αγαθά
Βελτίωση της λήψης αποφάσεων και της διαχείρισης γνώσεων
- Ανάπτυξη και διαχείριση συστημάτων
Ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων και διαχείριση έργων
Γλωσσάρι
Βιβλιογραφία
Ευρετήριο
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςESSENTIALS OF MIS
ISBN139789604616237
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2015
Αριθμός σελίδων650
Διαστάσεις30x22
ΜετάφρασηΑΡΚΟΥΔΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΕπιμέλειαΜΑΝΘΟΥ ΒΙΚΥ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΛΟΝΤΟΝ Σ. ΚΕΝΕΘ, ΛΟΝΤΟΝ Π. ΤΖΕΙΝ
Κωδικός Πολιτείας2350-1525
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

Summerwind

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ
TITMUSS CHRISTOPHER
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94
ΑΝΤΙΟ ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ
AYKOL ESMAHAN
€15.92 €5.57
(-65%)
Κερδίζετε €10.35

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS