Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

BLAEDEL SARA
Κωδ. Πολιτείας: 2350-1508




Παρουσίαση

Έχουν περάσει τέσσερις ολόκληρες μέρες και η Λουίσε Ρικ εξακολουθεί να μην έχει απαντήσεις.
Το πτώμα της άγνωστης γυναίκας βρέθηκε σ' ένα κοντινό δάσος. Το πρόσωπο της αυλακωνόταν από μια μεγάλη ουλή και αυτό θα έπρεπε να είχε διευκολύνει την ταυτοποίησή της όμως κανένας δεν έχει αναφέρει την εξαφάνισή της. Ως νέα επικεφαλής του Τμήματος Ειδικών Ερευνών, η Λουίσε αποφασίζει να βάλει στο παιχνίδι τα ΜΜΕ και δημοσιοποιεί μια φωτογραφία του θύματος, ελπίζοντας ότι θα εμφανιστεί κάποιος που τη γνώριζε.
Όντως, μια ηλικιωμένη γυναίκα τηλεφωνεί και λέει ότι αναγνωρίζει το θύμα. Είναι η Λισεμέτε, ένα παιδί που φρόντιζε πριν από πολλά χρόνια σ' ένα κρατικό ίδρυμα για κορίτσια με νοητική υστέρηση, όπου την είχε εγκαταλείψει η οικογένειά της. Την ίδια μοίρα είχαν και τα άλλα κορίτσια του ιδρύματος, και γι' αυτό ήταν γνωστά ως "ξεχασμένα κορίτσια". Όμως η Λουίσε σύντομα ανακαλύπτει κάτι πολύ πιο ανησυχητικό: η Λισεμέτε είχε μια δίδυμη αδελφή και πριν από τριάντα και πλέον χρόνια είχαν εκδοθεί πιστοποιητικά θανάτου και για τα δύο κορίτσια.
Η Λουίσε βλέπει την έρευνά της να παίρνει σταδιακά μια εκπληκτική και ανησυχητική τροπή που τη φέρνει όλο και πιο κοντά στο σπίτι των παιδικών της χρόνων. Καθώς έρχονται στο φως κι άλλα εγκλήματα που είχαν διαπραχθεί - και μείνει κρυφά - στο δάσος, θα αναγκαστεί να έρθει αντιμέτωπη μ' ένα τρομερό γεγονός στο ίδιο της το παρελθόν, το οποίο είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια να ξεχάσει... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDE GLEMTE PIGER
ISBN139789604617074
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2016
Αριθμός σελίδων352
Διαστάσεις21x15
ΜετάφρασηΧΑΤΧΟΥΤ ΡΕΝΑ
ΕπιμέλειαΚΕΡΑΣΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΛΕΝΤΕΛ ΣΑΡΑ
Κωδικός Πολιτείας2350-1508
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

toflakos

Κριτικές για το προϊόν

[18/08/2018] sabrina.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Περίμενα να είναι πολύ καλύτερο με τόση διαφήμιση που είχε πέσει και με τα θετικότατα σχόλια που διάβαζα κατά καιρούς.
Ναι, δεν είναι κακό, ναι, το διαβάζεις πολύ γρήγορα καθώς έχει και σύντομα κεφάλαια. Αγωνία όμως όχι δεν ένιωσα. Τρομερές ανατροπές όχι δεν διάβασα. Ο τρόπος γραφής δεν είναι κάτι το τρομερό. Καλή συντροφιά για το καλοκαίρι, αλλά μέχρι εκεί. Για εμένα μην περιμένετε κάτι το συγκλονιστικό.
[19/12/2016] mihosal.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πολύ δυνατό βιβλίο. Από το πρώτο κιόλας κεφάλαιο το συγκεκριμένο βιβλίο σε βάζει βαθιά μέσα σε μια αστυνομική περιπέτεια που δε το περιμένεις. Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή καταφέρνει να σε κρατήσει σε αγωνία, και να σε ξεγελά διαρκώς και να σε τραβάει να συνεχίσεις την ανάγνωση μέχρι να αποκαλύψεις και το επόμενο στοιχείο. Προσπαθεί με το θέμα που θίγει να κάνει επίκληση στο συναίσθημα του αναγνωστη και το καταφέρνει με το παραπάνω. Είναι ένα βιβλίο το οποίο από την πρώτη στιγμή που θα το πάρεις στα χέρια σου θα σε καθηλώσει μέχρι τέλους..
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΡΓΟ)
ECO UMBERTO
€17.00 €8.50
(-50%)
Κερδίζετε €8.50
ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ
BURNS CHARLES
€20.38 €9.17
(-55%)
Κερδίζετε €11.21

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS