Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΠΛΕΞΙΔΑ Α/Γ ΓΕΩΛΟΓΙΑ - ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ

ΓΕΩΛΟΓΙΑ - ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ Α' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

+
-
ΠΛΕΞΙΔΑ-ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗ ΜΑΡΘΑ
Κωδ. Πολιτείας: 3710-2603
Τιμή Έκδοσης
€14.70
Τιμή Πολιτείας
€11.02
(-25%)
Κερδίζετε €3.68


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα για το μάθημα της Γεωλογίας- Γεωγραφίας της Α' Γυμνασίου. Ακολουθεί τη δομή του σχολικού βιβλίου.
Κάθε μάθημα ξεκινά με τον Εννοιολογικό χάρτη, ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, το οποίο συνεισφέρει άμεσα στην εκμάθηση των εννοιών και του τρόπου σύνδεσης μεταξύ τους, καθοδηγεί τη διδασκαλία μέσα στην τάξη και βοηθά σημαντικά στην επανάληψη του μαθήματος.
Στη συνέχεια αναλύονται οι βασικές έννοιες και τα κύρια σημεία του μαθήματος, με τέτοιον τρόπο ώστε να διευκολύνουν τον μαθητή στην κατανόηση και την εκμάθησή τους. Επιπλέον σε πλαίσια παρατίθενται τα σημεία εκείνα που είτε χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής είτε διευκρινίζουν κάποιες έννοιες που προκύπτουν από τις βασικές έννοιες του μαθήματος. Ορισμένα μαθήματα συνοδεύονται επίσης από ενδιαφέρουσες πληροφορίες, οι οποίες εμπλουτίζουν τις γνώσεις του μαθητή και διευρύνουν τους ορίζοντές του.
Ακολουθούν οι Απαντήσεις στις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου και του Τετραδίου Εργασιών, ενώ προτείνονται και Συμπληρωματικές ερωτήσεις - ασκήσεις (σωστού-λάθους, πολλαπλής απάντησης, αντιστοίχισης κ.ά.), με σκοπό την εξάσκηση και τον έλεγχο των γνώσεων που αποκτήθηκαν από τη μελέτη του μαθήματος.
Στο τέλος κάθε ενότητας παρατίθεται ένα Κριτήριο αξιολόγησης, το οποίο συμβάλλει στον έλεγχο της κατανόησης των εννοιών που διδάχθηκαν στα μαθήματα καθεμιάς ενότητας.
Τέλος, περιλαμβάνονται και οι Απαντήσεις των Συμπληρωματικών ερωτήσεων ασκήσεων και των Κριτηρίων αξιολόγησης του παρόντος βοηθήματος. (Από την έκδοση)

Περιεχόμενα

ΧΑΡΤΕΣ
ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΗΠΕΙΡΟΙ
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ
Λεπτομέρειες
ISBN139789604930975
ΕκδότηςΣΑΒΒΑΛΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑύγουστος 2011
Αριθμός σελίδων384
Διαστάσεις24x17
ΕπιμέλειαΑΥΓΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΟΣ
Κωδικός Πολιτείας3710-2603
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

athinadett

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
ΡΙΖΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
€15.50 €6.20
(-60%)
Κερδίζετε €9.30
ΜΑΡΚΟΣ ΑΥΡΗΛΙΟΣ: ΤΑ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΝ
MARCUS AURELIUS
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS