Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Ο ΕΚΑΤΟΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ

Ο ΕΚΑΤΟΝΤΑΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ

+
-
JONASSON JONAS
Κωδ. Πολιτείας: 4580-2379
Τιμή Έκδοσης
€17.70
Τιμή Πολιτείας
€12.39
(-30%)
Κερδίζετε €5.31


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένας εκατοντάχρονος στα χνάρια του Φόρεστ Γκαμπ -εάν ο Γκαμπ ήταν ειδικός στα εκρηκτικά και τιμούσε υπέρ το δέον τη βότκα- αποφασίζει ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κάνεις μια καινούργια αρχή...
Μέσα στην ησυχία της κάμαράς του, στο γηροκομείο, ο Άλαν Κάρλσον περιμένει ένα πάρτι που εύχεται
να μην άρχιζε ποτέ. Πρόκειται για το πάρτι των εκατοστών γενεθλίων του. Ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι θα είναι παρόντες. Οι δημοσιογράφοι από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης θα είναι επίσης παρόντες.
Ο Άλαν, όμως, αποφασίζει να είναι απών.
Έτσι, βάζει τις παντόφλες του και το σκάει από το παράθυρο. Έχοντας κάνει τη μεγάλη έξοδο, θα ζήσει μιαν απίθανη περιπέτεια η οποία θα τον φέρει αντιμέτωπο με διάφορους εγκληματίες, μια βαλίτσα γεμάτη μετρητά, κάμποσους ανίκανους αστυνομικούς και έναν ελέφαντα. Για οποιονδήποτε άλλο, αυτή η περιπέτεια θα ήταν μοναδική. Όχι όμως για τον Άλαν, που έχει ένα συγκλονιστικό παρελθόν, αφού έχει μοιραστεί γεύματα -και πολλά περισσότερα- με τον Στάλιν, τον Τσόρτσιλ, τον Μάο, τον Φράνκο, τον Τρούμαν και τον Ντε Γκολ, έχοντας διαδραματίσει ρόλο-κλειδί σε μερικές από τις κορυφαίες στιγμές του 20ού αιώνα.
Ένα ξεκαρδιστικά αστείο και βαθύτατα ανθρώπινο μυθιστόρημα για το ταπεινό μεγαλείο της κάθε μέρας και την ομορφιά του να ζεις με πάθος ακόμα και όταν ο κόσμος πάει να σε πείσει ότι όλα είναι απελπιστικά άσχημα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςHUNDRAARINGEN SOM KLEV UT GENOM FONSTRET OCH FORSVANN
ISBN139789604968596
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων480
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΝΔΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΕπιμέλειαΚΟΛΛΑΤΟΥ ΑΡΕΤΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΙΟΥΝΑΣΟΝ ΓΙΟΥΝΑΣ
Κωδικός Πολιτείας4580-2379
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

evikon, annap3gr, Ulysses_Laertiades

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

cpouli, annap3gr, jkr, fankal7

Κριτικές για το προϊόν

[13/01/2024] Ελισάβετ..   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Και επειδή δεν αρκούσε αυτό, γραφτηκε και σήκουελ για τον υπερήλικα Τσακ Νόρρις. Αν και, ο Τσακ Νόρρις, θα εγραφε το πρήκουελ ως συνέχεια, γιατι μπορεί.-
[11/01/2024] ansa.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ένα ευχάριστο βιβλίο. Μια έξυπνη ιστορία για ένα γεροντάκι που δεν το βάζει κάτω, δοσμένη με χιούμορ. Τίποτα περισσότερο όμως. Πολλές φορές μάλιστα, γίνεται κουραστικό.
[18/12/2023] dr3ad3r.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
1 αστέρι για μερικές σελίδες προς το μέσον του βιβλίου (διάλογος πρωταγωνιστή-εισαγγελέα). Κατά τα λοιπά, καθόλου ξεκαρδιστικό, απίστευτα κουραστικό (ατελείωτες επαναλήψεις περιγραφών) και καθόλου καλή απόδοση στα ελληνικά με αρκετά τυπογραφικά λάθη. Σκέτο μαρτύριο.
[03/12/2021] skoumpi_g.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ευχάριστο βιβλίο με χιούμορ, με πολλές ιστορικές πληροφορίες. Εύκολη γραφή, ειρωνεία χιούμορ. Ο ήρωας περιπλανιεται σε όλο τον κόσμο και συναντά τα μεγαλύτερα ιστορικά πρόσωπα.
[14/04/2018] LaKiz.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Θα συμφωνήσω κι εγώ με το ότι πρέπει οι εκδότες να δίνουν λίγο μεγαλύτερη προσοχή στην περιγραφή που δίνουν για το εκάστοτε βιβλίο τους, στο οπισθόφυλλό του. Το συγκεκριμένο βιβλίο περιγράφεται ως "ξεκαρδιστικά αστείο". Δεν είναι. Είναι αστείο, κάποιες φορές, σίγουρα δεν είναι ξεκαρδιστικό. Επίσης, όντως ο πρωταγωνιστής του συμπεριφέρεται αρκετές φορές χωρίς κανένα οίκτο, κι έστω κι αν κάποιες σκηνές προκαλούν χαμόγελα, δεν είναι ανθρώπινες σίγουρα. Γενικά όμως θα συμφωνήσω και με κάτι που έγραψαν και σε άλλη κριτική. Αξίζει, αν βάλουμε στην άκρη προκαταλήψεις για λογοτεχνία υψηλού επιπέδου, να διαβαστεί, γιατί έχει χιούμορ - μαυρο χιούμορ ναι, αλλά έχει - και περιγράφει αρκετά πράγματα απο μια άλλη οπτική. Κι όντως, ο ήρωάς του δεν το βάζει εύκολα κάτω, παρά τα χρόνια του. Αυτό ίσως ήταν μάθημα, για πολλούς. Γενικά, πρόκειται για ένα πολύ εύκολο ανάγνωσμα, που φεύγει μέσα σε μια μέρα, το πολύ δύο. Θα το πρότεινα μόνο ως κάτι τέτοιο. Ένα πολύ εύκολο βιβλίο, το οποίο δε θα απασχολήσει τον αναγνώστη με δύσκολες έννοιες και ζητήματα.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

CRUDE
SHAH SONIA
€19.59 €9.80
(-50%)
Κερδίζετε €9.79
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
WHITAKER CHRIS
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS