Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΤΗΣ // (+QR CODE)

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΧΝΕΣ ΤΗΣ

(+QR CODE)

+
-
ΖΕΗ ΑΛΚΗ
Κωδ. Πολιτείας: 2760-1941
Τιμή Έκδοσης
€15.50
Τιμή Πολιτείας
€10.85
(-30%)
Κερδίζετε €4.65


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

«Μα δεν πήρες είδηση τίποτα;» «Όχι, Φάρμουρ, τίποτα.» Η Κωνσταντίνα, όταν μετακόμισε με τους γονείς της στη Γερμανία, ήταν τόσο ευτυχισμένη με τη καινούρια της ζωή, που ποτέ δεν της πέρασε από το νου πως μια μέρα θα άλλαζαν όλα. Κι όμως, οι γονείς της χωρίζουν τελεσίδικα και είναι καλό γι' αυτήν να επιστρέψει στην Ελλάδα, στη γιαγιά της, τη Φάρμουρ, όπως τη φωνάζει η Κωνσταντίνα στα σουηδικά. Μα πώς γκρεμίστηκαν όλα; Πώς να αντέξει την γκρίνια της γιαγιάς της και τις ιστορίες που της διηγείται ξανά και ξανά για την Κατοχή και την Αντίσταση; Εκείνη ποιος θα την καταλάβει; Ας είναι καλά ο Λουμίνης, ένα μεγαλύτερο αγόρι, και το θαυματουργό γαλάζιο χαπάκι που την κάνει να τα ξεχνάει όλα και να μην τη νοιάζει τίποτα. Και μετά όμως τι; Ακόμα ένα χαπάκι κι άλλο ένακ κι άλλο ένα... και η Κωνσταντίνα μια στα ουράνια και μια στον γκρεμό, στο δικό της σύμπαν όπου κυριαρχεί το ψέμα, παγιδευμένη στις αράχνες της να παλεύει με χέρια και με πόδια να ξεμπλεχτεί και να μην μπορεί. Ή μήπως μπορεί; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Τα ναρκωτικά είναι το κεντρικό θέμα του βιβλίου, αλλά η Άλκη Ζέη θίγει παράπλευρα, ή απλώς επισημαίνει, και άλλα κοινωνικά προβλήματα, με τον τρόπο που εκείνη ξέρει να παρεμβαίνει και να μετέχει στη ζωή, διεκπεραιώνοντας με τέχνη και τεχνική τον ρόλο του πραγματικού διανοούμενου που επάξια εκπροσωπεί». (
Μαρία Στασινοπούλου, ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ)
«Ένα εμφανώς παιδαγωγικό μυθιστόρημα, χωρίς το παραμικρό δείγμα διδακτισμού. Με ζωηρά αφηγηματικά πρόσωπα, σωστές δόσεις χιούμορ και πλήρη οικονομία δυνάμεων, η Ζέη δημιουργεί ένα ολοκληρωμένο (αξιανάγνωστο για κάθε ηλικία) μυθιστόρημα. (Βαγγέλης Χατζηβασιλείου, ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ)

Μπορείτε να σκανάρετε αυτό τον κωδικό με το smartphone ή το tablet σας, για να κατεβάσετε το εκπαιδευτικό υλικό για το βιβλίο.
Λεπτομέρειες
ISBN139789605011529
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2011
Αριθμός σελίδων248
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΤΣΑΚΝΑΚΗ ΝΤΟΡΑ
ΕικονογράφησηΒΛΑΧΑΚΗ ΜΑΡΙΛΙΤΣΑ
Κωδικός Πολιτείας2760-1941
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

tinanast, elkolotourou, mariaparm

Κριτικές για το προϊόν

[22/02/2024] ΔΑΝΑΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Πραγματεύεται ένα επίκαιρο θέμα(ναρκωτικά) και το πόσο εύκολα κάποιος έφηβος μπορεί να καταφύγει σε αυτο, λόγω προσωπικών προβλημάτων και παρέας.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Βεντέτα
DIBDIN MICHAEL
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95
Ο ΦΤΩΧΟΚΟΣΜΟΣ
DOSTOYEVSKY FYODOR
€11.00 €5.50
(-50%)
Κερδίζετε €5.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS