Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

+
-
ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 2760-1987
Τιμή Έκδοσης
€14.33
Τιμή Πολιτείας
€10.03
(-30%)
Κερδίζετε €4.30


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Το "Δάσος των παιδιών" είναι ένα μυθιστόρημα για τη Λουκία. Και για το δάσος που ξεκινάει κάτω απ' το σπίτι της. Και για την ιστορία τους που είναι κοινή.
Είναι ένα βιβλίο για τους ζωντανούς, τους νεκρούς και τους άφαντους: για όσους κορόιδεψε η αγάπη.
Ένα βιβλίο όπου όλοι οι χρόνοι γίνονται ένας χρόνος όλες οι φωνές μία φωνή: όπως μπλέκονται τα κλαδιά στο δάσος. Και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ούτε ένα κλαδί.
Είναι τέλος ένα βιβλίο για την ερωτική επιθυμία: προς το ίδιο και προς το άλλο φύλο. Και για την κρίσιμη στιγμή. Τη στιγμή που οι άνθρωποι γκρεμίζονται στον εαυτό τους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Εκείνο που πρωτίστως προσδιορίζει τους ήρωες στο Δάσος των παιδιών είναι η περίπλοκη σχέση τους με τον χρόνο: το παρελθόν εισβάλλει αδιάκοπα στο παρόν, το παρόν ταξιδεύει κάθε τόσο στο παρελθόν (εναλλάσσοντας τα τεράστια άλματα με τον αργό, σε ρυθμό περιπάτου βηματισμό), οι νέοι μπερδεύονται με τους ηλικιωμένους και οι γέροι γίνονται ξανά παιδιά. Όλα αυτά σε έναν ελλειπτικό και επίμονα ρευστό περίγυρο, όπου τον σημαντικότερο ρόλο αναλαμβάνει το σεξ: από εκεί αντλούν τα πρόσωπα του Αγγελάκου την απαντοχή τους, από εκεί περιμένουν και τα μέσα που θα τους επιτρέψουν να δώσουν ένα ζωτικό νόημα στην καθημερινή τους ύπαρξη. Ο Αγγελάκος κάνει το παιχνίδι του με τον χρόνο χωρίς την παραμικρή δυσκολία. Οι μεταβάσεις του από το ένα χρονικό επίπεδο στο άλλο είναι συντονισμένες στο φουλ, σχηματίζοντας έναν ενιαίο και εντελώς συμπαγή, εσωτερικώς αφηγηματικό χώρο. Έναν χώρο ο οποίος άλλοτε ανοίγεται προς την περιοχή της Ιστορίας (την εποχή της δεκαετίας του 1960 και της χούντας) και άλλοτε ανάγεται στη σφαίρα του ονείρου ή της φαντασίωσης, αποφεύγοντας και στις δύο περιπτώσεις οποιοδήποτε άστοχο ρήγμα. (Εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, 11/12/2011)
Λεπτομέρειες
ISBN139789605015435
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2011
Αριθμός σελίδων248
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΜΠΟΥΡΑ ΕΛΕΝΗ
Κωδικός Πολιτείας2760-1987
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

lkarpousi

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ
€4.90 €2.45
(-50%)
Κερδίζετε €2.45
Ο ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
DICK K. PHILIP
€14.20 €7.10
(-50%)
Κερδίζετε €7.10

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS