Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ

Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ

NESBO JO
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2072




Παρουσίαση

Μια παγωμένη βραδιά στο Όσλο, παραμονές Χριστουγέννων, κόσμος είναι μαζεμένος σε μια υπαίθρια συναυλία του Στρατού Σωτηρίας. Μια έκρηξη διακόπτει τη μουσική, ένας ένστολος πέφτει νεκρός, με μια σφαίρα εξ επαφής στο κεφάλι.
Μέσω της πιστωτικής του κάρτας, του ψεύτικου διαβατηρίου του και της τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον εργοδότη του, η αστυνομία καταφέρνει να στριμώξει έναν ύποπτο. Ο Χάρι Χόλε θα βρεθεί στο κατόπι ενός πληρωμένου δολοφόνου που είναι όλο και πιο απελπισμένος, καθώς ανακαλύπτει πως σκότωσε το λάθος άτομο, αλλά και αποφασισμένος να εξολοθρεύσει τον στόχο του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Είμαι ο μεγαλύτερος εν ζωή συγγραφέας αστυνομικού στον κόσμο, Ο Jo Nesbo είναι ο αμέσως επόμενος, μετά από εμένα, και με καταδιώκει ανελέητα σαν λυσσασμένο πιτ μπουλ, αποφασισμένος να μου πάρει τα σκήπτρα. (JAMES ELLROY, συγγραφέας),

Οι σφυγμοί μου χτύπησαν κόκκινο από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα. (MICHAEL CONELLY, συγγραφέας),

Η εξέλιξη της ιστορίας του είναι πραγματικά απρόβλεπτη και αποδεικνύει πως η απληστία, η λαγνεία και η επιθυμία για εκδίκηση μπορεί να φωλιάζουν ακόμα και στα "αγιότερα" μέλη της κοινωνίας μας. (DAILY TELEGRAPH).

"Ο λυτρωτής" διαθέτει συναρπαστική πλοκή, δράση, ανατροπές, έξυπνα ευρήματα, με αποτέλεσμα, ακόμα και αν ορισμένες σκηνές είναι παρατραβηγμένες ή δεν γίνεται διόλου πειστική η στάση του επιθεωρητή στο τέλος απέναντι στον επαγγελματία δολοφόνο, να μην αφήνει το βιβλίο ο αναγνώστης από τα χέρια του, κάτι που δεν νομίζω να συμβαίνει με άλλα μυθιστορήματα του συγγραφέα. (ΧΡΥΣΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, Η Καθημερινή, 20/5/2012)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςFRELSEREN
ISBN139789605016029
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΧΑΡΙ ΧΟΛΕ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2012
Αριθμός σελίδων604
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΩΓΩ
ΕπιμέλειαΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ, ΚΑΡΑΜΠΑΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΕΣΜΠΟ ΤΖΟ
Κωδικός Πολιτείας2760-2072
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

λντα2605, geogatz, KAROUSEL, sabrina, lab.alex, martio83

Κριτικές για το προϊόν

[10/03/2018] sabrina.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Υπάρχει μια ανοδική πορεία στα βιβλία του Nesbo. Πιο καλό από το Αστέρι του διαβόλου, ένα τσακ κατώτερο από τον Χιονανθρωπο. Ναι μεν η γνωστή συνταγή , αλλά ποτέ βαρετή. Και ποτέ δεν καταλαβαίνεις ποιος κρύβεται πίσω από τους φόνους.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

PISSARO
€12.00 €4.80
(-60%)
Κερδίζετε €7.20
DELACROIX
BRUNO SILVIA
€10.00 €5.00
(-50%)
Κερδίζετε €5.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS