Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ // (ΝΕΟ ISBN)

ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

(ΝΕΟ ISBN)

FLYNN GILLIAN
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2719




Παρουσίαση

Αιχμηρά αντικείμενα, κοφτερές λέξεις, ιλιγγιώδης ρυθμός. Η πρωτοεμφανιζόμενη Τζίλιαν Φλιν στήνει ένα εντυπωσιακό ψυχολογικό θρίλερ που της χάρισε τα βραβεία CWA Ian Fleming Steel Dagger και CWA New Blood Fiction Dagger καθώς και διθυραμβικές κριτικές. Εθιστικό ως την τελευταία του σελίδα, παγιδεύει τον αναγνώστη μέσα στο λαβύρινθο των σχέσεων μιας οικογένειας καθώς και στο πλέγμα των δεσμών μεταξύ των κατοίκων μιας αμερικάνικης επαρχιακής πόλης. Η πρωταγωνίστριά του Καμίλ Πρίκερ, δημοσιογράφος, επιστρέφει ύστερα από χρόνια στη γενέτειρά της με αφορμή τους φόνους δυο νεαρών κοριτσιών, την εξιχνίαση των οποίων καλείται να καλύψει για λογαριασμό της εφημερίδας της. Η επιστροφή της θα την αναγκάσει να έρθει ξανά σε επαφή με την οικογένειά της από την οποία έχει αποξενωθεί και θα ξαναξυπνήσει τις μνήμες της οικογενειακής τραγωδίας που βαραίνουν το παρελθόν της. Παράλληλα η αστυνομική έρευνα που διενεργείται μοιάζει αδιέξοδη και η μόνη λύση για να λυθεί το παζλ των φόνων είναι η κατάδυση της Καμίλ στην προσωπική της κόλαση. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

[...] Η αμερικανική επαρχία που περιγράφει η Φλιν διαθέτει πολλά στρώματα επιφάνειας. Είναι ποτισμένη στο αλκοόλ, βουτηγμένη σε ασφυκτική πλήξη, αφόρητη ανοησία, καλά θαμμένα μυστικά και καθημερινές πράξεις βίας, τόσο συνηθισμένες που ακόμα και τα ίδια τα θύματα πολλές φορές τις θεωρούν μέρος της φυσικής τάξης πραγμάτων. [...] Στα Αιχμηρά Αντικείμενα κατοικούν πολλές γυναίκες, όλες ζωγραφισμένες με την κοφτερή, ευφυέστατη γλώσσα της Φλιν, καμιά όμως πιο συνταρακτική από την ίδια την Καμίλ, που δεν επέτρεψε σε κανέναν να την εξοντώσει, μαθαίνοντας να καταστρέφει μόνη της σιγά σιγά τον εαυτό της... (ΜΥΡΤΩ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ, LIFO, 17/7/2008)

"Θα ήταν άδικο να χαρακτηρίσω το πρώτο μυθιστόρημα της Τζίλιαν Φλιν απλώς φανταστικό. Έχω περίπου τριάντα χρόνια να διαβάσω τόσο ανατριχιαστικό ψυχολογικό θρίλερ" (Στίβεν Κινγκ)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSHARP OBJECTS
ISBN139789605668099
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2012
Αριθμός σελίδων376
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΩΓΩ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΦΛΙΝ TZIΛΙΑΝ
Κωδικός Πολιτείας2760-2719
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[25/12/2014] Petrosar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Νόμιζα ότι έχω γράψει για αυτό το βιβλίο. Τέλος πάντων μιας και είδα πρόσφατη κριτική θέλω να πω ότι κατέταξα τη συγγραφέα ψηλά καθώς μου άρεσε το ψυχολογικό αυτό θρίλερ που κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο ως το τέλος. Ωραία εικονογράφηση χαρακτήρων προβληματικών και μια πρωταγωνίστρια ξεχωριστή από αυτές των περισσοτέρων βιβλίων του είδους. Σίγουρα ένα καλό βιβλίο σε ένα είδος που το καλό είναι δύσκολο.
[21/12/2014] ChrysannaS.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Θεωρώντας την αστυνομική λογοτεχνία ένα είδος εύκολο και γρήγορο χωρίς ν' αφήνει κάτι το ιδιαίτερο στον αναγνώστη. Παρά ταύτα θα το πρότεινα σε κάποιον που του αρέσει το συγκεκριμένο είδος τονίζοντας το πολύ θετικό πλεονέκτημα ότι είναι γρήγορο και καθόλου βαρετό.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
PRUDHOMME SYLVAIN
€20.00 €10.00
(-50%)
Κερδίζετε €10.00
ΖΑΚΙΝΘΗ
ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ-ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΘΕΟΦΑΝΙΑ
€14.90 €7.45
(-50%)
Κερδίζετε €7.45

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS