Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

STUDIO SEX

STUDIO SEX

MARKLUND LIZA
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2199




Παρουσίαση

Η νεαρή δημοσιογράφος Άνικα Μπένγτζον εξασφάλισε μια θέση πρακτικής στη μεγαλύτερη εφημερίδα ταμπλόιντ της Σουηδίας. Ελπίζει πως αυτή θα είναι η μεγάλη της ευκαιρία, αλλά απογοητεύεται όταν διαπιστώνει πως τα καθήκοντά της περιορίζονται στο να απαντά στις κλήσεις της ανοιχτής γραμμής ανώνυμων πληροφοριών...
Ώσπου δέχεται ένα τηλεφώνημα διαφορετικό από τα συνηθισμένα: το πτώμα μιας στριπτιζέζ βρέθηκε στο εβραϊκό νεκροταφείο. Καθώς οι περισσότεροι ρεπόρτερ λείπουν με άδεια, η Άνικα αναλαμβάνει να ερευνήσει τη ζωή του θύματος. Όταν ανακαλύπτει ότι ο υπουργός Εξωτερικού Εμπορίου διαθέτει διαμέρισμα κοντά στον τόπο του εγκλήματος, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Ο υπουργός παραιτείται και η νεαρή δημοσιογράφος συνειδητοποιεί ότι ξαφνικά διακυβεύονται πολύ σημαντικότερα πράγματα από την καριέρα της. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Χάρη στη δημοσιογραφική εμπειρία της συγγραφέα, η εξέλιξη του ρεπορτάζ και η πρόοδος της έρευνας αποδίδονται με τόση ακρίβεια και ζωντάνια, σαν να κοιτάζουμε πάνω από τον ώμο της Άνικα". (KARIN SLAUGHTER, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ)

"Η Liza Marklund είναι μια κατηγορία από μόνη της χάρη στις ευφυείς ιστορίες της, τη στιβαρή γραφή της και τη ριζοσπαστική άποψή της για την κοινωνία". (HENNING MANKELL, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ)

"Οι προσπάθειες της ανεξάρτητης και τολμηρής δημοσιογράφου να ανακαλύψει την αλήθεια συνθέτουν ένα απολαυστικό και γρήγορο θρίλερ". (TIMES)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςSTUDIO SEX
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2012
Αριθμός σελίδων528
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΡΟΔΡΟΜΙΔΟΥ ΝΙΚΗ
ΕπιμέλειαΜΑΖΑΡΑΚΗ ΛΕΝΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΑΡΚΛΑΝΤ ΛΙΖΑ
Κωδικός Πολιτείας2760-2199
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[19/12/2015] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Αυτό είναι το πρώτο βιβλίο της Lisa Markland που διαβάζω.Πολύ καλό αστυνομικό θρίλερ.Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΝΙΟΤΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ
SCHNITZLER ARTHUR
€21.20 €10.60
(-50%)
Κερδίζετε €10.60
ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)
LEROUX GASTON
€15.00 €7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS