Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΠΗ (ΣΕΤ) - ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΡΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ //

ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΠΗ (ΣΕΤ) - ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΡΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ

ΠΕΡΙΕΧΕΙ: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ - ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΡΑΨΩΔΟΥ - ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ - ΦΥΛΛΟ ΗΡΩΑ - ΖΑΡΙΑ

+
-
ΜΑΣΤΑΚΟΥΡΗΣ Π. ΘΩΜΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 0110-0324
Τιμή Έκδοσης
€40.57
Τιμή Πολιτείας
€28.40
(-30%)
Κερδίζετε €12.17


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο ένα παιχνίδι ρόλων βασισμένο στον ανεπανάληπτο κόσμο της Ελληνικής Μυθολογίας. Ζήστε το μεγαλείο, τη δόξα, αλλά και τους θανάσιμους κινδύνους της ομηρικής εποχής μέσα από ένα σύστημα κανόνων που προσομοιάζει ακόμα και την πιο παραμικρή πτυχή της πραγματικότητας, ιστορικής και μυθικής.
Τα ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΠΗ είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα παιχνιδιού που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για να ζήσετε συναρπαστικές ώρες στην ομηρική Ελλάδα.
Η συσκευασία περιέχει:
1) ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ με κανόνες για τη δημιουργία των ηρώων, την διεξαγωγή των Μαχών, τις Δεξιότητες, τους θεούς και κάθε άλλη πτυχή της ομηρικής κοινωνίας.
2) ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΡΑΨΩΔΟΥ με οδηγίες προς τον αφηγητή του παιχνιδιού, υποδείξεις, στατιστικά στοιχεία ζώων, τεράτων και μυθικών φύλων, καθώς και δύο περιπέτειες ώστε οι παίκτες να ξεκινήσουν αμέσως το παιχνίδι
3) Ένα μπλοκ με ΦΥΛΛΑ ΗΡΩΩΝ, όπου ο κάθε παίκτης μπορεί να καταγράφει τα χαρακτηριστικά και τις ικανότητες του ήρωά του και να παρακολουθεί την εξέλιξή του.
4) Επτά ΠΟΛΥΕΔΡΙΚΑ ΖΑΡΙΑ, απαραίτητα για την εξομοίωση των ενεργειών και των προσπαθειών των παικτών.
5) ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ του παιχνιδιού. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Στο "Βιβλίο των Παικτών" είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι απαραίτητοι κανόνες που θα πρέπει να γνωρίζει ένας παίκτης των Ζωντανών Επών για να απολαύσει με τον καλύτερο τρόπο αυτό το πρωτότυπο παιχνίδι ρόλων:
α) Ένα πλήρες σύστημα δημιουργίας Ηρώων, με το οποίο μπορείτε να φτιάξετε έναν εντελώς ξεχωριστό ήρωα με τις δικές τοιυ δυνάμεις και αδυναμίες, δεξιότητες, γνώσεις, καταγωγή, οικογενειακή κατάσταση, θέση μέσα στην ομηρική κοινωνία.
β) Κανόνες για πολυάριθμες δεξιότητες που καλύπτουν όλο το φάσμα των γνώσεων και των ανθρώπινων ικανοτήτων της ομηρικής εποχής από την Οδήγηση Άρματος και τη Μαντεία μέχρι το Παγκράτιο και την Πυγμαχία,
γ) Όλο το σύστημα διεξαγωγής των μαχών, με ρεαλιστικούς κανόνες παρμένους από την ιστορική εμπειρία και έρευνα και με αυθεντικά όπλα της εποχής: πρωτοβουλία κινήσεων, επιθέσεις και άμυνες, βαριά τραύματα, θάνατος στη μάχη.
δ) Πολυάριθμοι κανόνες για νέους αλλά και έμπειρους παίκτες που προσομοιάζουν κάθε πτυχή της ομηρικής κοινωνίας, από την αλλαγή του καιρού μέχρι τους ρυθμούς μετακινήσεων και από τη βελτίωση των ηρώων μέσω της εμπειρίας και της μάθησης μέχρι της επιπτώσεις της ηλικίας στα χαρακτηριστικά των ηρώων.
ε) Όλοι οι κανόνες για τους Ολύμπιους θεούς, τη θεϊκή εύννοια και δυσμένεια, και τους πάμπολλους τρόπους με τους οποίους μπορούν αυτές να επηρεάσουν τη ζωή των ηρώων.
στ) Μια κατανοητή περιγραφή της ομηρικής κοινωνίας βασισμένη στις τελευταίες επιστημονικές και αρχαιολογικές έρευνες, καθώς και οι τρόποι με τους οποίους τα στοιχεία αυτά μπορούν να ενσωματωθούν στο παιχνίδι. [...] (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Στη Χώρα του Μίνωα
Το Βιβλίο των Παικτών
Το Βιβλίο του Ραψωδού
Φύλλο Ήρωα
Λεπτομέρειες
ISBN139789605210618
ΕκδότηςΑΙΟΛΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2000
Αριθμός σελίδων296
Διαστάσεις32x24
ΕπιμέλειαΓΚΑΒΑΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕικονογράφησηΖΗΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Κωδικός Πολιτείας0110-0324
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

cersos

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ
BATAILLE GEORGES
€32.00 €16.00
(-50%)
Κερδίζετε €16.00
DELACROIX
BRUNO SILVIA
€10.00 €5.00
(-50%)
Κερδίζετε €5.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS