Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΠΙ ΟΠΩΣ ΜΠΙΡΑ - ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΙΣ

ΜΠΙ ΟΠΩΣ ΜΠΙΡΑ

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

+
-
ROBBINS TOM
Κωδ. Πολιτείας: 0110-0293
Τιμή Έκδοσης
€14.20
Τιμή Πολιτείας
€9.94
(-30%)
Κερδίζετε €4.26


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ένα παιδικό βιβλίο για την Μπίρα;
Ναι, είτε το πιστεύετε είτε όχι αλλά το "Μπι όπως Μπίρα" είναι επίσης και ένα βιβλίο για μεγάλους και, βέβαια, έχετε υπόψη σας ότι είναι ένα έργο του αντικομφορμιστή συγγραφέα Τομ Ρόμπινς, που φημίζεται διεθνώς για την ικανότητά του να διαφωτίζει σοβαρά αλλά και να ψυχαγωγεί κωμικά.
Μια φορά κι έναν καιρό (πάνω κάτω τώρα) υπήρχε ένας πλανήτης (τι θα λέγατε γι' αυτόν εδώ;) που οι κάτοικοί του κατανάλωναν τριάντα έξι δισεκατομμύρια γαλόνια μπίρα τον χρόνο (είναι γεγονός, μπορείτε να το δείτε και στο Google). Ανάμεσα σ' αυτούς που επηρεάζονται, ο καθένας ή η καθεμιά με τον δικό του ή τον δικό της τρόπο, απ' όλες αυτές τις μπουρμπουλήθρες και τα ρεψίματα και τους αφρούς, ήταν και μια έξυπνη, περίεργη, παράτολμη μαθήτρια του νηπιαγωγείου, η Γκρέισι, η ταλαιπωρημένη μαμά της, ο αναίσθητος μπαμπάς της, ο αντικομφορμιστής θείος της και ένας μαγικός δυναμικός εισβολέας από έναν κόσμο κρυμμένο μέσα στον κόσμο μας.
Με πρωταγωνιστές τους προαναφερθέντες χαρακτήρες το "Μπι όπως Μπίρα" -γοητευτικό αλλά και ανατρεπτικό μαζί- οδηγεί τους αναγνώστες του, μικρούς και μεγάλους, σε μια απρόσμενη και εις βάθος διερεύνηση των ορίων της πραγματικότητας, τις μαγικές ικανότητες των παιδιών και, φυσικά, στο υπέρτατο νόημα μιας ωραίας παγωμένης μπιρίτσας. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)

Έξι δισεκατομμύρια γαλόνια μπύρα καταναλώνονται το χρόνο σε όλο τον κόσμο, τονίζει ο συγγραφέας. Επομένως δεν είναι καθόλου παράλογο να μιλήσουμε στα παιδιά για τις πραγματικές δυνατότητες του αλκοόλ. Φυσικά στιγματίζεται η κατάχρηση του αλκοόλ και εξαίρεται η ικανότητα ψυχικής αγαλλίασης και ρώμης χωρίς αλκοόλ. Αλλά αναγνωρίζεται και η ακαταμάχητη έλξη της λελογισμένης χρήσης. Τελικά όμως το αφρισμένο ποτήρι μπίρας καταλήγει να γίνεται μια μεταφορά του πραγματικού κόσμου που δεν είναι παρά ο αφρός. Πέρα και κάτω από τον αφρό μάς περιμένει ένας κόσμος που τα παιδιά ξέρουν καλύτερα και οι μεγάλοι χρειαζόμαστε δυο τρεις γερές γουλιές για να τον αφουγκραστούμε πάλι. (Ελένη Σβορώνου, diavasame.gr, Οκτώβριος 2009)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςB IS FOR BEER
ISBN139789605212131
ΕκδότηςΑΙΟΛΟΣ
ΣειράΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2009
Αριθμός σελίδων138
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΠΑΡΟΥΞΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΡΟΜΠΙΝΣ ΤΟΜ
Κωδικός Πολιτείας0110-0293
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

kantath, tanstil

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

SIGMUND FREUD
GAY PETER
€42.40 €19.08
(-55%)
Κερδίζετε €23.32
Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ (ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ)
KIRKMAN ROBERT
€14.40 €4.32
(-70%)
Κερδίζετε €10.08

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS