Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΨΗΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

BOWLES PAUL
Κωδ. Πολιτείας: 0420-0196




Παρουσίαση

Στην ταράτσα ενός πολυτελούς διαμερίσματος, ένα τυπικό ζευγάρι Αμερικανών τουριστών, ο γιατρός Σλέιντ και η νεαρή γυναίκα του, απολαμβάνουν τη δύση του ηλίου με θέα την πρωτεύουσα μιας χώρας της Κεντρικής Αμερικής. Οικοδεσπότης τους είναι ένας νεαρός ιδιαίτερα γοητευτικός με τη μικρή ερωμένη του. Το ζευγάρι των Αμερικανών φαίνεται να ζει το είδος της τυχαίας γνωριμίας που κάθε ταξιδιώτης ελπίζει ενδόμυχα πως θα του συμβεί. Στην κουβέντα, ανάμεσα στις φιλοφρονήσεις, μια παρατήρηση του νεαρού οικοδεσπότη τους θα αποδειχθεί προφητική: "Δεν είναι αυτό ακριβώς που νομίζετε".
Ο Πωλ Μπόουλς, εξαιρετικός τεχνίτης του γοτθικού τρόμου και ακριβής όσο και πνευματώδης παρατηρητής της συμπεριφοράς και των κινήτρων των Αμερικανών και των ντόπιων, φέρνει τους χαρακτήρες του σε αυτό το μυθιστόρημα, όπως και στο Τσάι στη Σαχάρα, μπροστά σε άγνωστες και τρομακτικές δυνάμεις εξωτερικές ή εσωτερικές, ανιχνεύοντας το λαβύρινθο των ανθρώπινων σχέσεων και των μεταβαλλόμενων συναισθημάτων, το ανθρώπινο σκοτάδι. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Οι ιστορίες μου είναι μια παραλλαγή των αστυνομικών ιστοριών μυστηρίου, στην οποία αστυνομικός είναι ο αναγνώστης και μυστήριο είναι το κίνητρο για τη συμπεριφορά των προσώπων". (Πωλ Μπόουλς)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςUP ABOVE THE WORLD
ISBN139789605371159
ΕκδότηςΑΠΟΠΕΙΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2009
Αριθμός σελίδων246
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΙΛΝΤΑ
ΕπιμέλειαΚΟΥΚΟΥΤΣΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΟΟΥΛΣ ΠΟΛ
Κωδικός Πολιτείας0420-0196
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

tomor

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

geopap1984, tomor, AlexPap4, TSOUK87

Κριτικές για το προϊόν

[28/08/2018] Petrosar.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πολύ καλό ψυχολογικό θρίλλερ από τον συγγραφέα του Τσάι στη Σαχάρα. Με μικρές αλλά σίγουρες πινελιές ζωγραφίζει τα συναισθήματα των χαρακτήρων του τόσο πειστικά και με τέτοια οικονομία στον λόγο του που οδηγεί το μυαλό του αναγνώστη όπως ακριβώς χρειάζεται όταν χρειάζεται. Άψογες περιγραφές στα όνειρα και τις παραισθήσεις των πρωταγωνιστών. Κάποια μικρά λάθη στη μετάφραση ή στην επιμέλεια του κειμένου από πλευράς ορθογραφικών μειώνουν έστω στιγμιαία την απόλαυση της ανάγνωσης.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
DEVLIN KEITH
€14.00 €7.00
(-50%)
Κερδίζετε €7.00
Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ
TAYLOR LAINI
€18.61 €9.30
(-50%)
Κερδίζετε €9.31

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS