Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΓΩΓΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ // ΕΡΜΗΝΕΙΑ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

ΑΓΩΓΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ - ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ

-
Κωδ. Πολιτείας: 3040-0936




Παρουσίαση

Το έργο Αγωγές Οικογενειακού Δικαίου περιλαμβάνει τις αγωγές που εγείρονται κατά την εφαρμογή του οικογενειακού δικαίου και προσεγγίζει ουσιαστικά και δικονομικά ζητήματα που προκύπτουν. Παρατίθενται επίσης οι ενστάσεις που μπορεί να προτείνει ο εναγόμενος για την απόρριψη των επιμέρους αγωγών. Μεγάλο πλεονέκτημα του έργου αποτελεί η παράθεση 67 υποδειγμάτων αγωγών, αιτήσεων και συμφωνητικών.
Οι θεματικές ενότητες καλύπτουν την μνηστεία, τον γάμο, την ελεύθερη συμβίωση, το διαζύγιο, την οικογενειακή στέγη, τα αποκτήματα, τη διατροφή, την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, την συγγένεια, τη γονική μέριμνα, την επιτροπεία, την υιοθεσία, την αναδοχή, την δικαστική συμπαράσταση και την επιμέλεια ξένων υποθέσεων. Το υλικό του βιβλίου τεκμηριώνεται με πλούσια και συχνά εξειδικευμένη νομολογία, ενώ συχνή είναι η αναφορά σε συμβάσεις και κανονισμούς, καλύπτοντας το διεθνές και ενωσιακό δίκαιο. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα του βιβλίου είναι ότι όλα τα δικονομικά ζητήματα προσεγγίζονται τόσο πριν όσο και μετά την εφαρμογή του Ν 4335/2015, ο οποίος επιφέρει πολύ σημαντικές τροποποιήσεις στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας από 1.1.2016. Το έργο συνοδεύει ενιαίο αλφαβητικό ευρετήριο.
Οι Αγωγές Οικογενειακού Δικαίου απευθύνονται στο νομικό της πράξης, παρέχοντάς του ένα πλήρως ενημερωμένο εγχειρίδιο που τον καθοδηγεί, με την παράθεση θεωρητικών παρατηρήσεων, πρόσφατων νομολογιακών θέσεων και πλήθους υποδειγμάτων δικογράφων, στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που ανακύπτουν από την εφαρμογή του οικογενειακού δικαίου. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789605624859
ΕκδότηςΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2015
Αριθμός σελίδων1112
Διαστάσεις24x17
ΕπιμέλειαΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Κωδικός Πολιτείας3040-0936
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ
TITMUSS CHRISTOPHER
€14.90 €5.96
(-60%)
Κερδίζετε €8.94
ΕΠΙΓΝΩΣΗ
SIEGEL J. DANIEL
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS