Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΚΙΝΕΖΙΚΟΙ ΨΙΘΥΡΟΙ

ΚΙΝΕΖΙΚΟΙ ΨΙΘΥΡΟΙ

DAHL ARNE
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2462




Παρουσίαση

Ένα νέο και μυστικό τμήμα της Europol ιδρύεται. Είναι η ομάδα Opcop και αρχηγός της ορίζεται ο Πολ Γελμ, ενώ η σύνθεσή της αντανακλά την πολυμορφία της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας. Το αρχηγείο της είναι στη μικρή Χάγη, ωστόσο η ευθύνη της είναι πανευρωπαϊκή. Και έρχεται η ώρα για την πρώτη της υπόθεση... Όλα ξεκινούν από τη στιγμή που η ύπαρξη της ομάδας παύει να είναι μυστική. Το πτώμα μιας γυναίκας που έχει βασανιστεί και που ανακαλύπτεται σ' ένα λονδρέζικο πάρκο τις μέρες της Συνόδου Κορυφής των G-20 "μεταφέρει" ένα μήνυμα προς την ομάδα Opcop. Ένας κινέζος ακτιβιστής σβήνει στα χέρια ενός μέλους της και προσπαθεί απεγνωσμένα να του εκμυστηρευτεί κάτι... Στη Στοκχόλμη, μια έρευνα για παιδική πορνογραφία οδηγεί στην ανακάλυψη μιας ύποπτης σχέσης ενός σουηδού βιομηχάνου με ιταλούς χρηματοδότες αμφίβολης εντιμότητας... Τεράστια χρηματικά ποσά διακινούνται μέσω ύποπτων τραπεζών... Ποια σχέση μπορεί να έχουν όλα αυτά μεταξύ τους;
Ο Arne Dahl ξετυλίγει για άλλη μία φορά αριστοτεχνικά το κουβάρι και μας προειδοποιεί δια στόματος ενός μέλους της Opcop: Η Μαφία έχει βαλθεί να αγοράσει όλο τον κόσμο... (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ο Arne Dahl έχει δημιουργήσει τη δική του σχολή αστυνομικής λογοτεχνίας, συνδυάζοντας αριστοτεχνικά διεθνείς δολοπλοκίες, κατασκοπεία, σασπένς και υψηλή λογοτεχνία". (LARS KEPLER, ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ)
"Οι Κινέζικοι ψίθυροι είναι το πιο πολιτικό αστυνομικό μυθιστόρημα του Arne Dahl μέχρι στιγμής. Ο συγγραφέας δεν διστάζει να ξεγυμνώσει το αληθινό πρόσωπο της Σουηδίας και να καυτηριάσει την πολιτική της στάση έναντι ασθενέστερων κρατών. Αναμένουμε εναγωνίως τη συνέχειά του". (TIDNINGEN KULTUREN)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςVISKLEKEN
ISBN139789605662578
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2013
Αριθμός σελίδων624
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΟΝΔΥΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΕπιμέλειαΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΑΛ ΑΡΝΕ (ΓΙΑΝ ΑΡΝΑΛΝΤ)
Κωδικός Πολιτείας2760-2462
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

geogatz

Κριτικές για το προϊόν

[11/12/2017] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Είναι πολλά τα σημεία ,στα οποία υπάρχουν φλυαρίες και παρενθέσεις ανούσιες, λες και ο συγγραφέας ήθελε απλά να αυξήσει τον αριθμό των σελίδων.Ύστερα, αν και η γενική ιδέα του βιβλίου είναι καλή, καταλαβαίνεις ότι η εξέλιξη της υπόθεσης δεν είναι συμπαγής.Ο αναγνώστης δηλαδή μένει με αναπάντητα ερωτήματα και κενά σε πολλά σημεία.Το βιβλίο θα έλεγα είναι κακογραμμένο.Τελικά ο συγγραφέας δεν καταφέρνει να "πείσει" τον αναγνώστη.Άλλα βιβλία του είναι πολύ καλύτερα.
[11/03/2014] Σίκαλη.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Κατά την γνώμη μου, αν όχι ο καλύτερος σκανδιναβός συγγραφέας είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους. Συνιστώ ανεπιφύλακτα όλα τα βιβλία του. Έξυπνος, ανθρώπινος, στοχαστής, πολιτικοποιημένος, συναρπαστικός και με εξαιρετική γραφή. Διαβάζεται απνευστί.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)
CAMUS ALBERT (NOBEL 1957)
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΗΠΟ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗ
€14.00 €7.00
(-50%)
Κερδίζετε €7.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS