Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ

ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ

KOCH HERMAN
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2457




Παρουσίαση

Μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά στο Άμστερνταμ δύο παντρεμένα ζευγάρια βγαίνουν για φαγητό σε ένα μοδάτο εστιατόριο. Συζητάνε για διάφορα τετριμμένα ζητήματα, τη δουλειά, τις διακοπές, τις πρόσφατες ταινίες, αλλά όλες αυτές οι αερολογίες είναι μια απόπειρα για να συγκαλύψουν την ένταση που επικρατεί μεταξύ τους.
Οι δεκαπεντάχρονοι γιοι τους έχουν διαπράξει μαζί ένα έγκλημα το οποίο έχει καταγραφεί από κάμερα. Οι εικόνες έχουν μεταδοθεί από την τηλεόραση αλλά τα δυο αγόρια δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη. Ωστόσο η σύλληψή τους επίκειται.
Καθώς το δείπνο φτάνει στη γαστριμαργική του κορύφωση, τα προσωπεία της πολιτισμένης συμπεριφοράς πέφτουν. Τα μαχαίρια βγαίνουν. Ως που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν για να προστατεύσουν τα παιδιά τους; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

- "Ο Koch έρχεται με φόρα από την Ευρώπη με μια ιστορία τόσο έντονη, που θα σας κόψει την όρεξη". (US Today.com)
- "Ένα ερεθιστικό ριπλεϊκό δράμα". (O, The Oprah Magazine)
- "Το δείπνο ξεκινά με ποτά και σκοτεινή σάτιρα και σιγά σιγά σε στοιχειώνει. Είναι τρομακτικό, νοσηρό, ευφυές, σοκαριστικό και από τα βιβλίο που δεν μπορείς ν' αφήσεις απ' τα χέρια σου. Διαβάστε το σαν να κατεβάζετε μια γενναία γουλιά και μετά κανονίστε να συναντήσετε τους φίλους σας - θα το συζητάτε για ώρες". (Gilliam Flynn, συγγραφέας)
- "Το δείπνο είναι ένα καθηλωτικό και εξαίσια ανησυχητικό ανάγνωσμα. Όπως η καλή σάτιρα είναι ταυτόχρονα δηκτικό και πάρα πολύ αστείο... Ευφυέστατο, αυτό το μυθιστόρημα είναι ταυτόχρονα γροθιά στο στομάχι αλλά και τονωτική ένεση. Καθαρίζει την ατμόσφαιρα. Υπέροχο βιβλίο. (Christos Tsiolkas, συγγραφέας)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςHET DINER
ISBN139786180311501
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάιος 2017
Αριθμός σελίδων214
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΟΧ ΧΕΡΜΑΝ
Κωδικός Πολιτείας2760-2457
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

mtoli, Alka

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

Alka

Κριτικές για το προϊόν

[28/10/2016] agdy.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Σου κρατάει το ενδιαφέρον, σε καθηλώνει στην παραλία. Είναι καλό για αμέριμνο διάβασμα κάτω απο τον ήλιο. Περίμενα πως θα είναι κάτι καλύτερο βέβαια, αλλά άξιζε.
[07/06/2015] raton.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Καλο βιβλιο για την παραλια,να σε κανει να γυρνας πλευρο για να μην καεις,αφου οντως σε κραταει σε εγρηγορση με την αρτια δομημενη πλοκη του,ωστε να μη σε κανει να βαριεσαι. Καλο κ για σεναριο κινηματογραφου.Ως εκει.
[21/08/2014] AlexandrosP.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ένα βιβλίο με έξυπνη πλοκή, ανατροπές και ολοκληρωμένους χαρακτήρες. Ορισμένα κομμάτια του θα μπορούσαν να έχουν παραλειφθεί καθώς καθυστερεί αρκετά να μπει ο συγγραφέας στο "ψητό", ωστόσο, όσο προχωράς προς το τέλος αποζημιώνεσαι και με το παραπάνω. Αν και το βιβλίο το αγόρασα χωρίς να γνωρίζω πολλά γι' αυτό ή για τον συγγραφέα, θεωρώ πως έκανα μία καλή επιλογή. Το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΟΥΜΟΡ
EAGLETON TERRY
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95
ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΦΟΝΟ
BLACK SAUL
€16.00 €8.00
(-50%)
Κερδίζετε €8.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS