Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΡΙΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΡΕΝΑ (ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΕΙΡΑ)

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΟΡΙΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΡΕΝΑ

ISHERWOOD CHRISTOPHER
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2869




Παρουσίαση

«Η πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι τα μάτια του αγνώστου είχαν ένα ασυνήθιστα ανοιχτό γαλανό χρώμα. Αντάμωσαν τα δικά μου για μερικά κενά δευτερόλεπτα, ανέκφραστα, σαφώς τρομαγμένα... Ήταν τα έκπληκτα μάτια ενός σχολειαρόπαιδου που το πιάνεις στα πράσα ενώ παραβαίνει έναν από τους κανόνες. Όχι ότι τον είχα πιάσει, προφανώς, να κάνει οτιδήποτε εκτός από το να είναι βυθισμένος στις ίδιες του τις σκέψεις ίσως να φαντάστηκε ότι μπορούσα να τις διαβάσω.»
Μια τυχαία συνάντηση σε ένα τρένο με προορισμό το Βερολίνο γίνεται η αφετηρία μιας στενής φιλίας ανάμεσα στον άγγλο καθηγητή Ουίλιαμ Μπράντσο και τον ελαφρώς μυστηριώδη και αντιφατικό κύριο Άρθουρ Νόρις και η βάση ενός κλασικού μυθιστορήματος που απαθανατίζει την πολιτική ένταση και το πάθος στο Βερολίνο της δεκαετίας του 1930. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

«Ο Ίσεργουντ σκιαγραφεί με τις λεπτότερες πινελιές την ύστατη ανάσα ενός περιθωρίου σε παρακμή και τον ταραγμένο κόσμο των Κομμουνιστών και των Ναζί, καθώς κονταροχτυπιούνται μεταξύ τους στο χείλος της αβύσσου» (Sunday Telegraph)
«Τα αριστουργηματικά βερολινέζικα μυθιστορήματα του Κρίστοφερ Ίσεργουντ ("Ο κύριος Νόρις αλλάζει τρένα" και "Αντίο Βερολίνο") μπορούν με μοναδικό τρόπο να μας μεταφέρουν το πώς θα ένιωθες αν βρισκόσουν ο ίδιος σε αυτή την πόλη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή σαν μια κάμερα που καταγράφει αλλά ταυτόχρονα "ζει" τα γεγονότα». (James Fenton, συγγραφέας-κριτικός)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMR NORRIS CHANGES TRAINS
ISBN139789605664916
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 2015
Αριθμός σελίδων312
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΗΛΙΑΔΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΕπιμέλειαΑΝΔΡΕΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΙΣΕΡΓΟΥΝΤ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ
Κωδικός Πολιτείας2760-2869
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

ΦΜ70, Alka

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

kitrinos, biancpolit, ΦΜ70, dchalkidis

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS