Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / ΣΕΙΡΑ)

ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

NESBO JO
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2699




Παρουσίαση

Ο νορβηγός πρέσβης στην Ταϊλάνδη βρίσκεται νεκρός σε έναν οίκο ανοχής της Μπανγκόκ. Εξαιτίας των στενών φιλικών του σχέσεων με τον πρωθυπουργό της Νορβηγίας, στο Όσλο θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν το σκάνδαλο. Τύφλα στο μεθύσι, ο Χάρι Χόλε θα μπει σε ένα αεροπλάνο για την Μπανγκόκ με ξεκάθαρες οδηγίες: να "κουκουλωθεί" η υπόθεση ή, αν αυτό δεν είναι εφικτό, να κάνει όσο το δυνατόν λιγότερα. Ωστόσο, όταν ο Χάρι φτάνει εκεί, διαπιστώνει πως δεν πρόκειται απλώς για έναν τυχαίο φόνο. Εξάλλου, γνωρίζει πολύ καλά πως για κάθε κατσαρίδα που υπάρχει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, δεκάδες άλλες κρύβονται μέσα στους τοίχους του.
θα συνεργαστεί με την Ελίζαμπεθ Κράμλεϊ, μια αστυνομικίνα χωρίς τρίχα στο κεφάλι της, και θα γνωρίσει πολλούς και αξιομνημόνευτους εκπατρισμένους Νορβηγούς: μια μονόχειρα καταδύτρια, έναν μισθοφόρο, έναν κλώνο του Τζίμι Χέντριξ και μια πόρνη με κουστούμι πατινέρ. Ο Χάρι περιπλανιέται στην πολύβουη Μπανγκόκ -σε στριπτιζάδικα, ναούς, τεκέδες οπιομανών, τουριστικές ατραξιόν- σε μια αναζήτηση που κανείς δεν τη θέλει. Ούτε καν ο ίδιος, που για άλλη μια φορά θα έρθει αντιμέτωπος με τους δαίμονες του. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
"Ο Jo Nesbo και ο ήρωάς του είναι αδιανόητα εθιστικοί". (VANITY FAIR)
"Με ατσάλινη στιβαρότητα, ο Nesbo στήνει μια σύνθετη αφήγηση με έναν μεγάλο πρωταγωνιστικό θίασο. Η παρακμιακή ατμόσφαιρα της Μπανγκόκ και της Ταϊλάνδης αποδεικνύεται το στοιχείο του Χάρι Χόλε, παρά το ότι ο Nesbo τοποθετεί τον ήρωά του σε ένα περιβάλλον μακριά από τον ψυχρό νορβηγικό βορρά". (INDEPENDENT)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςKAKERLAKKENE
ISBN139789605666156
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2014
Αριθμός σελίδων448
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΓΛΥΝΙΑΔΑΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ
ΕπιμέλειαΛΕΛΟΥΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΩ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΕΣΜΠΟ ΤΖΟ
Κωδικός Πολιτείας2760-2699
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

geogatz, TSOUK87, Maroulis Giorgos, lab.alex, martio83

Κριτικές για το προϊόν

[19/08/2023] nansipan.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Ο Jo Nesbo μας μεταφέρει στην Ταϊλάνδη με τον γνωστό ντετέκτιβ να προσπαθεί να εξιχνιάσει τη δολοφονία του Νορβηγού πρέσβη και μας προσφέρει άφθονη περιπέτεια, δράση και ανατροπές, βάζοντάς μας ακόμα περισσότερο στον κόσμο του βασικού ήρωα, ο οποίος εξακολουθεί να παλεύει με τους προσωπικούς του δαίμονες (ποτό, οικογενειακά προβλήματα, περασμένους έρωτες), αλλά και φέρνοντάς μας σε επαφή με τη Μαφία, τον τζόγο, την πορνεία και τη διαφθορά της μακρινής αυτής χώρας.
Δεν ήταν κακό το βιβλίο! Ήταν καλύτερο από το πρώτο βιβλίο της σειράς, τη ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ, καθώς η γραφή του συγγραφέα εξελίσσεται μαζί με τον βασικό ήρωα, σίγουρα, όμως, θέλει κι άλλη δουλειά!
Πολλοί οι υποψήφιοι ύποπτοι και αυτό μεγαλώνει την αγωνία και το μυστήριο, πολύ καλή η σκιαγράφηση χαρακτήρων, εξαιρετικές οι περιγραφές χώρων, προσώπων, ζωής στην Ταϊλάνδη που αποδίδουν πολύ πειστικά την παρακμιακή ατμόσφαιρα της χώρας, αν και κουράζουν σε πολλά σημεία οι συχνές αναφορές σε χρηματοοικονομικά θέματα, καθώς και τα πολλά και δύσκολα ονόματα!
Συνεχίζω με τον ΚΟΚΚΙΝΟΛΑΙΜΗ και ελπίζω ότι θα είναι πολύ καλύτερο!
[12/05/2017] sabrina.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Αν και στην αρχή δεν μου "έκατσε" καλά, τελικά ήταν καλό. Καμία σχέση με τον Χιονανθρωπο, αλλά καλύτερο από τη Νυχτερίδα. Φαίνεται ότι όσο προχωρούν τα βιβλία "δένεται" κι ο Nesbo περισσότερο με τον Χάρι. Για τους φαν του συγγραφέα εννοείται ότι το προτείνω!
[26/01/2017] tintin.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Το αστυνομικό αυτό βιβλίο , μου άρεσε πολύ.Μιλάμε πάλι για την γνωστή συνταγή του Jo Nesbo.Η εξέλιξη είναι πολύ γρήγορη με πολλές ανατροπές.Η υπόθεση είναι συμπαγής σε γενικές γραμμές,χωρίς κενά και σημεία που δεν κατανοούνται.Η γλώσσα είναι πολύ απλή αλλά ταυτόχρονα πολύ καλή.Πρόκειται για ένα αρκετά ευχάριστο αστυνομικό μυθιστόρημα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΖΗΛΙΑ
ROBBE-GRILLET ALAIN
€14.00 €6.30
(-55%)
Κερδίζετε €7.70
Ο ΕΡΩΤΙΣΜΟΣ
BATAILLE GEORGES
€32.00 €16.00
(-50%)
Κερδίζετε €16.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS