Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ (ΕΚΔΟΣΗ POCKET)

ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ (ΕΚΔΟΣΗ POCKET)

ELLROY JAMES
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2684




Παρουσίαση

Ο Λόιντ Χόπκινς, αστυνομικός στο Λος Άντζελες, είναι ένας άντρας με σκοτεινό παρελθόν που δεν αντέχει τη δυνατή μουσική και τους έντονους ήχους. Παρόλο που είναι παντρεμένος με μια όμορφη γυναίκα και έχει τρεις κόρες, στις οποίες τα βράδια διηγείται άγριες αστυνομικές ιστορίες για να τις κοιμίσει, δεν του αρκεί η οικογενειακή θαλπωρή. Ταγμένος στην υπηρεσία της δικαιοσύνης, θα μπλεχτεί στην εξιχνίαση μιας σειράς από δολοφονίες γυναικών και θα βρεθεί αντιμέτωπος μ' έναν σεξομανή δολοφόνο, από κείνους που δεν αφήνουν ίχνη, που παραμένουν ασύλληπτοι επί χρόνια και είναι ανεξάντλητοι στο να εφευρίσκουν τρόπους θανάτωσης των θυμάτων τους.
Η υπόθεση θα εξελιχθεί σε μια σκληρή αναμέτρηση των δύο αντρών, του Λόιντ Χόπκινς και του δολοφόνου, σ' έναν χορό θανάτου γύρω από μια όμορφη, τρομοκρατημένη γυναίκα που βρίσκεται εγκλωβισμένη ανάμεσά τους. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ JAMES WOODS

"Ένας δαιμόνιος αστυνομικός και ένας μυστηριώδης ψυχοπαθής συναντιούνται σ' έναν τελευταίο, θανάσιμο χορό" (The New York Times)
"Ο James Ellroy, περισσότερο από κάθε άλλο σύγχρονό του συγγραφέα, έχει την ικανότητα να μπαίνει στο μυαλό του σαδιστή παράφρονα" (Jonathan Kellerman, συγγραφέας)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςBLOOD ON THE MOON
ISBN139789605666804
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΜΕΤΑΙΧΜΙΟ POCKET
Χρονολογία ΈκδοσηςΟκτώβριος 2014
Αριθμός σελίδων384
Διαστάσεις17x12
ΜετάφρασηΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΩΓΩ
ΕπιμέλειαΜΑΡΤΖΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΕΛΡΟΙ ΤΖΕΙΜΣ
Κωδικός Πολιτείας2760-2684
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

geogatz, Alka, agrofylakas, annet

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

lousk, john83, ΔΕΜΟΙΡΗΣ, boudas, georgiaso, jasons, nbakoul, luigi, xrysafis, dimitris917, stalitsa_, maria_D, AnastaSea, marria8, sakoulios, andreas petrakis, tim8, Lafazanos, spyK, ange

Κριτικές για το προϊόν

[24/01/2018] ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ 73.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Ο Λόϊντ Χόπκινς είναι ένας ενδιαφέρον χαρακτήρας, όπως επίσης και ο δολοφόνος που κηνηγά. Και οι δύο φέρουν βαριά ψυχολογικά τραύματα που πόλλές φορές τους εμποδίζουν να λειτουργήσουν φυσιολογικά, αλλά κάτι όχι τόσο σύνηθες σε ανάλογους χαρακτήρες, είναι η φοβερή έπαρση και οι εμμονές που ο αστυνομικός και ο κατά συρροή δολοφόνος διαθέτουν εξ' ίσου. Διαβάστε το, ακόμη και αν δεν είστε φαν της αστυνομικής λογοτεχνίας-οι χαρακτήρες περιγράφονται με μεγάλη οξυδέρκεια!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ
JAMES PETER
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΗΠΟ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΩΤΗ
€14.00 €7.00
(-50%)
Κερδίζετε €7.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS