Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΑΡΑΙΟ ΔΙΧΤΥ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / ΣΕΙΡΑ)

ΑΡΑΙΟ ΔΙΧΤΥ

NESSER HAKAN
Κωδ. Πολιτείας: 2760-2851




Παρουσίαση

Ο Γιάνεκ Μίτερ ξυπνά ένα πρωί με τρομερό χανγκόβερ. Δεν θυμάται τίποτα εκτός από το όνομά του. Και ξαφνικά όλα αλλάζουν. Όταν καταφέρνει να ανοίξει την πόρτα του μπάνιου, βρίσκει τη γυναίκα του νεκρή. Ακολουθεί μια εξαντλητική ανάκριση από την αστυνομία. Η ενοχή του δεν μπορεί να αποδειχτεί - ούτε όμως και η αθωότητά του. θα καταδικαστεί για φόνο και θα καταλήξει σε ψυχιατρείο. Η υπόθεση θα κλείσει. Τίποτα όμως δεν έχει λυθεί οριστικά, καθώς ο Μίτερ λίγο καιρό αργότερα βρίσκεται κι αυτός νεκρός. Ο επιθεωρητής Βαν Βέτερεν καλείται να εξιχνιάσει αυτή την υπόθεση και να καταδυθεί στη σκοτεινή άβυσσο των ανομολόγητων μυστικών του νεκρού ζευγαριού. Η ΠΡΩΤΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΒΑΝ ΒΕΤΕΡΕΝ (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Ψυχολογικό θρίλερ από τα λίγα. Μια κατηγορία από μόνο του. θα άξιζε να γυριστεί ταινία από τον Χίτσκοκ." (SUNDAY TIMES)
"Απότομος, σαρδόνιος, απαθής, ελαφρώς καταθλιπτικός, ο Βαν Βέτερεν μπορεί να συγκριθεί μόνο με τον πιο γοητευτικό "αντιπαθητικό" ήρωα της μικρής οθόνης, τον δόκτορα Χάουζ." (O, THE OPRAH MAGAZINE)
"Ικανοποιεί τον αναγνώστη σε όλα τα επίπεδα. Ποιοτική γραφή, ευφυέστατη πλοκή, ήρωες εξαιρετικά πειστικοί... Ο κύριος Nesser είναι απλώς καταπληκτικός." (BOOKPAGE)
"Μεστό, ατμοσφαιρικό, διαποτισμένο από την αβεβαιότητα της ίδιας της ύπαρξης, το μυθιστόρημα του Nesser δεν ασχολείται με την όμορφη πλευρά της ζωής. Ο επιθεωρητής του περιμένει το χειρότερο γιατί έχει δει τη σκοτεινή πλευρά του κόσμου." (RICHMOND TIMES-DISPATCH)
"ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ"
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDET GROVMASKIGA NATER
ISBN139789605669294
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΣειράΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2015
Αριθμός σελίδων392
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΑΡΒΑΝΙΤΗ ΓΩΓΩ
ΕπιμέλειαΜΠΡΑΒΟΥ ΒΑΛΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΕΣΕΡ ΧΑΚΑΝ
Κωδικός Πολιτείας2760-2851
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

maria1977

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

fryne, bjorkenia, kanchron, tim8, TasosK2

Κριτικές για το προϊόν

[08/01/2018] tim8.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
O Nesser είναι Σουδός, αλλά γράφει περισσότερο σαν Αμερικανός με γρήγορο ρυθμό, ενώ σε κρατά σε εγρήγορση και σε αγωνία χωρίς να κουράζει. To καταδιωκτικό και κλειστοφοβικό κλίμα του βιβλίου δένει με ένα μαγικό τρόπο με τα απόκρημνα τοπία και φαράγγια των περιοχών της Σουηδίας. Εδώ θίγει ένα ιδιαίτερο θέμα που ίσως σοκάρει, αλλά το χτίζει με τρόπο που δεν ενοχλεί. Γεννά ένα κεντρικό ήρωα με στόφα κυνική, αλλά με αποτελεσματικότητα και σπάνια οξυδέρκεια! Το προτείνω ανεπιφύλακτα για το καλοκαίρι.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ
DEVLIN KEITH
€14.00 €7.00
(-50%)
Κερδίζετε €7.00
Ο θάνατος πλησιάζει
JAMES PETER
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS