Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΙ ΑΡΑΧΤΟΙ

ΟΙ ΑΡΑΧΤΟΙ

+
-
SERRA MICHELE
Κωδ. Πολιτείας: 2010-0557
Τιμή Έκδοσης
€12.00
Τιμή Πολιτείας
€8.40
(-30%)
Κερδίζετε €3.60


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

ΟΤΑΝ οι άλλοι είναι ξύπνιοι, εκείνοι κοιμούνται, κι όταν οι άλλοι δουλεύουν, εκείνοι ζουν και αναπνέουν μέσα από το κινητό ή το τάμπλετ. Είναι οι αραχτοί, οι έφηβοι του σήμερα, αυτή η "φυλή" που αντικρίζει τον κόσμο οριζοντιωμένη. Ο Μικέλε Σέρα καταδύεται στον μυστηριώδη, άγνωστο κόσμο των νέων με αφορμή τη φαινομενικά αδρανή στάση ζωής του δεκαοκτάχρονου γιου του, και με τον διεισδυτικό, δυναμικό του λόγο σκιαγραφεί μοναδικά το πορτρέτο μιας ολόκληρης γενιάς.
Ένα κωμικό μυθιστόρημα, μια ιστορία οργής, αγάπης και μελαγχολίας, ένα βιβλίο τρυφερό, βαθύτατα λυρικό και νοσταλγικό, μα και ένας ειλικρινής φόρος τιμής σε μια γενιά που ακόμη κι από αυτή την οριζόντια θέση κατορθώνει και βλέπει τη ζωή μέσα από το δικό της βλέμμα, έτσι όπως οι άλλοι, οι "όρθιοι", έχουν πάψει να βλέπουν εδώ και καιρό ή ίσως και να μην έχουν δει ποτέ. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςGLI SDRAIATI
ISBN139789605720858
ΕκδότηςΙΚΑΡΟΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2015
Αριθμός σελίδων120
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΔΟΤΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΕπιμέλειαΚΟΨΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΕΡΑ ΜΙΚΕΛΕ
Κωδικός Πολιτείας2010-0557
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

mtoli, geogatz, mitsost

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

mitsost

Κριτικές για το προϊόν

[12/04/2018] mitsost.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Μια υπέροχη αναλυτική προοπτική από την πλευρά ενός γονέα με έφηβο παιδί σε αστικό περιβάλλον, όπου υπάρχει καταναλωτική υπερεπάρκεια. Γεμάτο χιούμορ βιβλιαράκι,ξεκαρδιστικό και ευαίσθητο. Το ταλέντο του συγγραφέα-δημοσιογράφου περισσεύει. Όποιος γονέας ανησυχεί για το πώς μεγαλώνει τα παιδιά του,αξίζει το κόπο να το διαβάεσει.
[12/06/2017] raton.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Ενα πολυδιαφημισμενο αλλα μαλλον εξαιρετικα μετριο βιβλιο που περιγραφει το χασμα των γενεων με καποια δοση χιουμορ κ επιδερμικοτητας χωρις να θελει να δει η να κανει καποια κριτικη,εστω κ με χιουμορ,οτι οι νεοι στραβωνουν παντα με τους μεγαλυτερους καθως ανακαλυπτουν σταδιακα ποσο ψευτικα υποκριτικα κ εκμαυλιστικα πορευονται στη ζωη ετσι ωστε οταν γινουν οι ιδιοι μεγαλοι να εχουν τις εξης δυο επιλογες,ειτε να συνεχισουν κ οι ιδιοι αυτα που τους χαλαγαν οταν ηταν νεοι ειτε να τα ριξουν ολα μια κλωτσια κ να πληρωνουν τα σπασμενα ολων.Η συντριπτικη πλειοψηφια προτιμα το πρωτο.Μετριο βιβλιο που το 'χει γραψει ενηλικας.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΕΒΔΟΜΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΗΣΙΟΔΟΣ: ΘΕΟΓΟΝΙΑ
HESIOD
€13.25 €5.96
(-55%)
Κερδίζετε €7.29

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS