Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΥΠΑΤΙΑ

ΥΠΑΤΙΑ

ΜΟΣΧΟΒΗ ΜΑΤΙΝΑ
Κωδ. Πολιτείας: 0770-1619




Παρουσίαση

"Το βιβλίο, είναι το μέσον που διαθέτουν οι νεκροί για ν' απευθύνονται στους ζωντανούς", ισχυρίζεται ο Χέρμαν Μέλβιλλ.

Καλησπέρα σας.
Ευχαριστώ θερμά που βρίσκεστε εδώ, παρά τις τόσο αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στην πόλη μας. Αφορμή για την αποψινή μας συγκέντρωση είναι η κυκλοφορία του νέου έργου μου, με τίτλο: "Υπατία".
Η μη ύπαρξη ομιλητών που θα εγκωμίαζαν ενδεχομένως τις πιθανές αρετές του βιβλίου, ως είθισται, δεν καθιστούν την βραδιά αυτή ξεχωριστή. Υπάρχει μόνον μια λεπτομέρεια, την οποία πρότεινε ο εκλεκτός εκδότης και φίλος Ευγένιος Παπαϊωάννου και που, εντελώς αναπάντεχα, αποδέχθηκα.
Θεωρώ αυτάρεσκα, ότι οι περισσότεροι με γνωρίζετε από την συγγραφική μου ιδιότητα, από την αρθρογραφία στον Κυριακάτικο Τύπο, αλλά κυρίως από την τηλεοπτική εκπομπή: "Κατά πρόσωπο". Γι' αυτούς που δεν με γνωρίζουν, επιτρέψτε μου να συστηθώ. Είμαι η Μαρία Πορφυρού, και βρίσκομαι εδώ για μια λεπτομέρεια. Ποια είναι αυτή; Το ότι θα είμαι "καταδικασμένη να είμαι ελεύθερη" ενώπιόν σας, όπως μου είπε κατά λέξιν ο Ευγένιος. Ελεύθερη να μιλήσω, όχι μόνον για το βιβλίο, για την ηρωίδα, αλλά και για το πρόσωπο της υποφαινόμενης, πίσω από την κάμερα πράγμα το οποίο απέφευγα συστηματικά επι είκοσι πέντε χρόνια. Βέβαια, δεν ξέρω ποιον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο... αλλά θα προσπαθήσω, μιας και η αποψινή θα είναι η τελευταία φορά που εμφανίζομαι δημόσια... Διότι παραιτούμαι. [...] (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ISBN139789605764388
ΕκδότηςΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2015
Αριθμός σελίδων48
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΒΟΥΡΛΙΩΤΗ ΕΛΠΙΔΑ
Κωδικός Πολιτείας0770-1619
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΔΟΥ ΕΓΩ
FOER JONATHAN-SAFRAN
€24.00 €12.00
(-50%)
Κερδίζετε €12.00
ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
APPIAH KWAME-ANTHONY
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS