Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ( ΣΕΙΡΑ : ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ )

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ

+
-
DICKENS CHARLES
Κωδ. Πολιτείας: 3330-1272
Τιμή Έκδοσης
€19.50
Τιμή Πολιτείας
€13.65
(-30%)
Κερδίζετε €5.85


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η ιστορία του φτωχού, ορφανού Πιπ, που, ενώ ζει μια δυστυχισμένη ζωή στο μίζερο χωριουδάκι του, δίπλα στους βάλτους του Κεντ, βλέπει ξαφνικά την τύχη να του χαμογελά. (Του χαμογελά όμως πραγματικά, ή μήπως τον ειρωνεύεται;) Μια μεγάλη κληρονομιά τον περιμένει. Και ξαφνικά όλα αλλάζουν γύρω του και μέσα του. Ο δρόμος του διασταυρώνεται με τους δρόμους παράξενων ανθρώπων: Ο δραπέτης Μάγκουιτς, η τρελή μις Χάβισαμ, η άκαρδη ωραία Εστέλλα, ο πανούργος δικηγόρος Τζάγκερς και πολλοί άλλοι μπερδεύουν τη ζωή και την ψυχή του ήρωα. Χαρακτήρες που η πένα του Καρόλου Ντίκενς, ενός από τους μεγαλύτερους συγγραφείς όλων των εποχών, ζωντανεύει με τις πιο αδρές πινελιές και τις πιο λεπτές ψυχολογικές αποχρώσεις, με χιούμορ και δραματική ένταση, στήνοντας μια δυνατή πλοκή μέσα στο σκοτεινό σκηνικό του Λονδίνου των αρχών του περασμένου αιώνα. Οι ''Μεγάλες Προσδοκίες'' είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και πολυδιαβασμένα μυθιστορήματα του κόσμου. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςGREAT EXPECTATIONS
ISBN139789606005169
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
ΣειράΚΛΑΣΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 2013
Αριθμός σελίδων624
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΜΠΟΥΔΗ ΠΑΥΛΙΝΑ
ΕπιμέλειαΤΖΟΥΒΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΙΚΕΝΣ ΤΣΑΡΛΣ
Κωδικός Πολιτείας3330-1272
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[16/12/2020] k6bourlas.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:2
Δεν ξέρω αν φταίει η μετάφραση αλλά είναι λίγο κουραστικό.Παρολαυτά η έκδοση είναι πολύ ωραία και προσεγμένη.Είχα μεγαλύτερες προσδοκίες από αυτό το βιβλίο αλλά ίσως και αυτό να ήταν το νόημα!
[15/05/2020] Anastasios.mp.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Έγινε ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία. Πραγματικά υπέροχη η ιστορία με διδάγματα που λείπουν ή χλευαζονται στη σημερινή εποχή όπως και στον καιρό που γράφονται!! Θεωρώ πως είναι πολυ επίκαιρο. Η ιστορία του πιπ (κεντρικού ήρωα) σκιαγραφεί τις προσδοκίες του σύγχρονου ανθρώπου που θυσιάζει στον βωμό του ανθρώπινου θαυμασμού και της "δόξας" (έστω και ακούσια) τις αιώνιες αξίες. Μόλις το διάβασα έσπευσα να γράψω κριτική. Αλλά πραγματικά δε ξέρω τι να πρώτο αναφέρω... Το προτείνω ανεπιφύλακτα.
[15/07/2019] Γρηγόρης Αυξεντίου.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Διαβασα σε μεγαλη ηλικια το διασημο αυτο βιβλιο.Με εντυπωσιασε.Σκεφτομαι οτι αν στις μερες μας αρεσει τοσο,ποσο μαλλον θα εκανε θραυση την εποχη που εκδοθηκε.Ενδιαφερουσα η πλοκη του,κρατα αμειωτο το ενδιαφερον του αναγνωστη ως το τελος.Εξαιρετικη η παρουσιαση της ζωης στην αγγλικη ενδοχωρα και το Λονδινο του περασμενου αιωνα. Το πιο σημαντικο, ομως, ειναι οτι στο βιβλιο αυτο παρατιθεται ικανοποιητικα μια μεγαλη ποικιλια ανθρωπινων αρετων και χαρακτηρων.
[11/04/2019] kikujiro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ποιος θα το περίμενε ότι ο καλός μας γερο-Ντίκενς έκρυβε στα βιβλία του τόσο απίστευτο χιούμορ... Οποιοσδήποτε επιθυμεί μια επιστροφή στους κλασσικούς, το βιβλίο αυτό είναι το κατάλληλο ξεκίνημα.
[25/10/2015] apostolos90.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
Δεν γνωρίζω καλά αγγλικά ώστε να μπορώ να διαβάσω με ευκολία το πρωτότυπο, πάντως η συγκεκριμένη μετάφραση με κούρασε τόσο πολύ που για πρώτη φορά θέλησα να παρατήσω βιβλίο στη μέση.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΦΙΛΕΥΑΝ (+CD)
ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ Κ. ΑΝΝΑ
€9.86 €2.96
(-70%)
Κερδίζετε €6.90
ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ
PROUST MARCEL
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS