Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

CARRE JOHN. LE
Κωδ. Πολιτείας: 2856-0454




Παρουσίαση

Μια αντιτρομοκρατική επιχείρηση, με την κωδική ονομασία Άγρια Ζωή, οργανώνεται στην πιο πολύτιμη αποικία της Βρετανίας, το Γιβραλτάρ. Σκοπός της, να εντοπιστεί και να συλληφθεί ένας τζιχαντιστής που ετοιμάζεται να κάνει μια κολοσσιαία αγορά όπλων. Εγκέφαλοι της επιχείρησης, ένας φιλόδοξος υπουργός Εξωτερικών και ένας στενός του φίλος, ειδικός σε θέματα άμυνας και ασφάλειας. Η επιχείρηση θεωρείται τόσο ευαίσθητη, που ακόμη κι ο ιδιαίτερος γραμματέας του υπουργού, ο Τόμπι Μπελ, δε γνωρίζει τίποτε γι' αυτήν.
Υποπτευόμενος ότι είναι σε εξέλιξη μια καταστροφική συνωμοσία, ο Τόμπι κάνει μια προσπάθεια να την αποτρέψει, αλλά αμέσως μετατίθεται στο εξωτερικό. Όμως τρία χρόνια μετά, τον καλεί στη γερασμένη έπαυλή του στην Κορνουάλη ο σερ Κρίστοφερ Πρόμπιν, ένας διπλωμάτης που έχει πια αποσυρθεί. Εκεί, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της Έμιλι, της κόρης του Πρόμπιν, ο Τόμπι θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στη συνείδησή του και το καθήκον του απέναντι στην Υπηρεσία...
Κι αν το μόνο που χρειάζεται για να θριαμβεύσει το κακό είναι να μην κάνουν τίποτε οι καλοί άνθρωποι, πως μπορεί να παραμείνει σιωπηλός; (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Με το Μια Ευαίσθητη Αλήθεια ο Λε Καρέ κατά μία έννοια επιστρέφει σπίτι. Και είναι ένας υπέροχος γυρισμός... Το πιο ικανοποιητικό, λεπταίσθητο και συναρπαστικό από τα πρόσφατα έργα του". (The Times)
"Ένας συγγραφέας ανυπέρβλητου ταλέντου... ο Λε Καρέ είναι ένας από τους μεγάλους αναλυτές της σύγχρονης σκηνής, που έχει το χάρισμα να προκαλεί και να αναστατώνει". (The Independent)
"Ο Λε Καρέ επιστρέφει σε πλήρη φόρμα. Κανένας άλλος συγγραφέας δεν χαρτογράφησε έτσι -ανηλεώς για τους πολιτικούς και συναρπαστικά για τους αναγνώστες- τη δημόσια και τη μυστική ιστορία της εποχής του, από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο ως τον "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας"". (The Guardian)
"Μια σπουδαία ιστορία ειπωμένη με πρόζα εξαιρετικής ποιότητας". (Publishers Weekly)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςA DELICATE TRUTH
ISBN139789606205859
ΕκδότηςBELL
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2013
Αριθμός σελίδων336
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΣΠΑΝΔΩΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΕπιμέλειαΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΑΡΕ ΤΖΟΝ. ΛΕ
Κωδικός Πολιτείας2856-0454
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ
WOHLLEBEN PETER
€12.20 €6.10
(-50%)
Κερδίζετε €6.10
Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
SEKUNDA NICKOLAS-VICTOR
€7.95 €3.58
(-55%)
Κερδίζετε €4.37

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS