Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΣΙΓΚΛΕΡ: ΕΠΙΔΗΜΙΑ

ΕΠΙΔΗΜΙΑ

SIGLER SCOTT
Κωδ. Πολιτείας: 3483-0074




Παρουσίαση

Ένα μυστηριώδες μικρόβιο μετατρέπει απλούς ανθρώπους σε μανιακούς δολοφόνους, σε ψυχοπαθείς που καθοδηγούνται από τρομακτικές, εξωγήινες προθέσεις. Η ανθρώπινη φυλή αντεπιτίθεται, ωστόσο μετά από κάθε μάχη, η ασθένεια ανταποκρίνεται, προσαρμόζεται χρησιμοποιώντας εξελιγμένες στρατηγικές και ευφυή τεχνάσματα για να ξεγελά τους διώκτες της. Η μόνη πιθανή εξήγηση: την επιδημία δεν κατευθύνει η εξέλιξη, αλλά κάποια μοχθηρή νοημοσύνη. Απέναντι σε αυτή την αφάνταστη απειλή ορθώνει το ανάστημά της μια μικρή ομάδα, συγκεντρωμένη κάτω από απόλυτη μυστικότητα. Ατού της ομάδας, ο μεγαλόσωμος, πρώην ποδοσφαιρικός σταρ, Περί Ντόσεϊ, που προσπαθεί και ο ίδιος να συνέλθει μετά από τη δική του μάχη με αυτόν το φρικτό εχθρό, και που έχει την ανεξήγητη ικανότητα να εντοπίζει τους ξενιστές της ασθένειας. Βίαιος και απρόβλεπτος, ο Περί είναι συγχρόνως ελπίδα αλλά και τρομακτική ευθύνη. Ο σκληροτράχηλος βετεράνος της ΣΙΑ, Ντιου Φίλιπς, πρέπει να βρει κάποιο τρόπο να συνεργαστούν, αν θέλουν να έχουν μια πιθανότητα απέναντι σε αυτό τον εξωφρενικά ευπροσάρμοστο αντίπαλο. Μαζί τους η Μάργκαρετ Μοντόγια, λαμπρή επιδημιολόγος, παλεύει να βρει θεραπεία ενώ ταυτόχρονα λυγίζει από το βάρος των αδιάκοπων φρικιαστικών γεγονότων. [. . .] (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςCONTAGIOUS
ISBN139789606665608
ΕκδότηςΠΛΑΤΥΠΟΥΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙανουάριος 2011
Αριθμός σελίδων626
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΙΚΥ
ΕπιμέλειαΜΙΑΟΥΛΗ ΕΛΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΙΓΚΛΕΡ ΣΚΟΤ
Κωδικός Πολιτείας3483-0074
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

giannislag

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

giannislag, Χάρις93, gray_slave

Κριτικές για το προϊόν

[16/07/2021] Zyro.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας ήταν εξίσου καλό με το πρώτο.. Θα μπορούσε να είναι ένας πραγματικός τρόπος επίθεσης απο εξωγήινους..Ένα βιβλίο που δεν το αφήνεις εύκολα απο τα χέρια σου..
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Βεντέτα
DIBDIN MICHAEL
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
MOSSE CLAUDE
€12.72 €5.72
(-55%)
Κερδίζετε €7.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS