Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΣΕ ΑΝΑΡΡΩΣΗ

ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΣΕ ΑΝΑΡΡΩΣΗ

+
-
ΞΑΝΘΟΓΙΩΡΓΟΥ ΣΙΜΩΝΗ
Κωδ. Πολιτείας: 1383-0083
Τιμή Έκδοσης
€17.60
Τιμή Πολιτείας
€7.92
(-55%)
Κερδίζετε €9.68


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

«Πάσχω από μία αρρώστια. Την αρρώστια του εθισμού. Τα κακά νέα είναι ότι η αρρώστια είναι θανάσιμη, ζει μέσα στο κεφάλι μου, με κυνηγάει να με σκοτώσει, και τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει λύση. Άλλοι άνθρωποι γεννιούνται με προδιάθεση για καρκίνο, εγώ γεννήθηκα με τον εθισμό στο αίμα μου. Κολλάω με οτιδήποτε, έρωτες, φαγητό, ψώνια, ναρκωτικά, αλκοόλ. Κανείς δεν μπορεί να με σώσει, παρά η πίστη μου σε μια δύναμη ανώτερη από μένα. Ανάρρωση για μένα δεν είναι προορισμός. Είναι ένα ταξίδι αυτογνωσίας, ταπεινοφροσύνης, αποδοχής, συγχώρεσης, αγάπης, κατανόησης και υποτροπής ακόμα καμιά φορά. Ανάρρωση είναι ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια. Ανάρρωση είναι η πραγματική ενηλικίωση, όχι αυτή της ηλικίας αλλά αυτή της ψυχής. Χρόνια μετά την επιστροφή μου στην Ελλάδα, αναπολώ... αναπολώ, μια ζωή χαραμισμένη, αναπολώ μια ζωή ξοδεμένη, και πενθώ αυτά που δεν έζησα αλλά και αυτά που ανώριμα πέταξα και που τα βρήκαν και τα χάρηκαν άλλοι. Έφυγε ο θυμός και έμεινε ολόγυμνος ο πόνος, παλιά δεν ήξερα τι να τον κάνω, πώς να τον διώξω, πώς να τον διαχειριστώ, με έμαθαν όμως, αν και πολλές φορές ξεχνάω και για λίγο ξεφεύγω και κινδυνεύω. Απλά πια έχω τα εργαλεία να το μαζεύω λίγο νωρίτερα, πιο ώριμα και με περισσότερη αξιοπρέπεια. Κατέστρεψα την υγεία μου, δεν έχω μύτη και κάθε ανάσα με πονάει. Δεν έχω όσφρηση, δεν κοιμάμαι καλά, αρρωσταίνω εύκολα, τα νεφρά μου δεν λειτουργούν καλά. Αλλά ζω, και κάθε λεπτό πάνω σε αυτή τη γη είναι επιτυχία για ανθρώπους σαν κι εμένα. Πολλές φορές το μόνο που θέλω είναι να "πιω", και να εξαφανιστώ για λίγο. Όμως, αν κάνω λίγα υπομονή, αν φανταστώ τη ζωή μου ως χρήστης, το συναίσθημα περνάει. Σήμερα έχω το δικαίωμα επιλογής που δεν είχα πριν».
Συγκλονιστικές, προσωπικές μαρτυρίες ανθρώπων που εξομολογούνται πως πέρασαν, από το σκοτάδι της εξάρτησης, στο φως της ελπίδας για μια καινούργια ζωή, μακριά από τις ουσίες. Ένα βιβλίο με αφηγήσεις που κόβουν την ανάσα, αλλά και με κείμενα έγκριτων ειδικών, αφιερωμένο σε όσους δοκίμασαν -και δοκιμάζουν- τις συνέπειες της εξάρτησης από τις ναρκωτικές ουσίες. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Πρόλογος Εκδότη
Εισαγωγή Carlton K. Erickson
- Η Επιστήμη της Εξάρτησης: Από τη Νευρολογία στη Θεραπεία
Εισαγωγή Γιώργου Παναγή
- Η συμβολή της νευροεπιστήμης στη μελέτη και κατανόηση του εθισμού
Εισαγωγή Γιάννη Δαρσινού
Εισαγωγή Πέγκη Πελώνη
- Απεξάρτηση και Συνεξάρτηση
Εισαγωγή Μαργαρίτας Κούτση
Ιστορία Ίρμης
Ιστορία Γιώργου
Ιστορία Μαρίας
Ιστορία Μίμη
Ιστορία Κωστή
Ιστορία Τάκη
Ιστορία Άκη
Ιστορία Σπύρου
Ιστορία Μαρίας
Ιστορία Δάφνης
Ιστορία Στέφανου
Λεπτομέρειες
ISBN139789606666940
ΕκδότηςΙΣΟΡΡΟΠΟΝ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2008
Αριθμός σελίδων264
Διαστάσεις22x17
Κωδικός Πολιτείας1383-0083
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
KOLFER EOIN
€11.10 €4.44
(-60%)
Κερδίζετε €6.66
ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΠΕΜΠΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS