Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
VAMPIRE ACADEMY ( ΒΑΜΠΙΡ ΑΚΑΝΤΕΜΙ )

VAMPIRE ACADEMY

+
-
MEAD RICHELLE
Κωδ. Πολιτείας: 7000-0061
Τιμή Έκδοσης
€18.25
Τιμή Πολιτείας
€6.39
(-65%)
Κερδίζετε €11.86


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η πριγκίπισσα Λίζα Ντραγκομίρ ανήκει στους βασιλικούς γόνους των Μορόι, των θνητών βρικολάκων, και είναι παντοτινά δεμένη με τις μαγικές δυνάμεις της γης. Χρειάζεται συνεχή προστασία από τα Στριγκόι, τους πιο άγριους και επικίνδυνους βρικόλακες, εκείνους που δε θα πεθάνουν ποτέ.
Η Ρόουζ Χάθαγουεη είναι Νταμπίρ. Μέσα της κυλάει αίμα ανθρώπου και βρικόλακα. Είναι η καλύτερη φίλη της Λίζα και την προστατεύει από τα Στριγκόι.
Έπειτα από δύο χρόνια παράνομης ελευθερίας, η Ρόουζ και η Λίζα θα μεταφερθούν με το ζόρι στα απάτητα δάση της Μοντάνα όπου βρίσκεται η Ακαδημία του Αγίου Βλαντιμίρ. Η Ρόουζ θα συνεχίσει την εκπαίδευσή της ως Νταμπίρ. Η Λίζα θα ξαναγίνει η Βασίλισσα της ελίτ των Μορόι.
Αν και ο φόβος έκανε τη Λίζα και τη Ρόουζ να το σκάσουν από την Ακαδημία, πίσω από τις πύλες της οι κίνδυνοι θα γίνουν ακόμη περισσότεροι. Εδώ, η ισορροπία στην τάξη των γαλαζοαίματων Μορόι στηρίζεται σε απερίγραπτες τελετουργίες, ενώ η μυστικοπάθεια και η αγάπη τους για τη νύχτα δημιουργούν έναν αινιγματικό κόσμο. Η Ρόουζ και η Λίζα πρέπει να επιζήσουν στον επικίνδυνο αυτό κόσμο, να έρθουν αντιμέτωπες με τον πειρασμό του απαγορευμένου έρωτα και, κυρίως, να βρίσκονται σε εκγρήγορση, γιατί αλλιώς τα Στριγκόι θα κάνουν τη Λίζα δική τους για πάντα... (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789606680595
ΕκδότηςINTROBOOKS
ΣειράVAMPIRE ACADEMY
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2010
Αριθμός σελίδων342
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΙΧΑΛΑ ΤΑΤΙΑΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΙΝΤ ΡΙΣΕΛ
Κωδικός Πολιτείας7000-0061
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

almighty, evimar96

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

MagdalenaGothic, christy, eva13, Demi99, Maria Papadimitriou, gati39, Bibliofagos12

Κριτικές για το προϊόν

[04/06/2013] ilen.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Η Richelle Mead είναι μια συγγραφέας που πραγματικά αγαπώ! Κάθε της βιβλίο είναι απλά υπέροχο! Η πλοκή της γρήγορη, ανατρεπτική και γεμάτη δράση! Οι χαρακτήρες της συναρπαστικοί! Δεν υπάρχει αντρικός χαρακτήρας που να μην μπορείς να τον ερωτευτείς! Όταν τελείωσα την σειρά vampire academy, έτρεξα να μάθω πότε κυκλοφορεί στην Ελλάδα το Bloodlines γιατί απλά ήθελα κι άλλο!!!
[31/01/2013] a_giamou.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Για τους λάτρεις του φανταστικού, είναι μια πραγματικά πολύ πολύ πολύ καλή σείρά! Δράση, αγωνία, ενδιαφέρουσα πλοκή, γρήγορο, καταιγιστικό και αγαπησιάρικο, οι χαρακτήρες απλά ερωτεύσιμοι! Ολα τα βιβλία είναι εξίσου πολυ καλά με το πρώτο, γεγονός που συναντάς δύσκολα όταν πρόκειται για μεγάλες σειρές!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΑΔΥΤΟ
FAULKNER WILLIAM (NOBEL 1949)
€17.49 €8.74
(-50%)
Κερδίζετε €8.75
ΓΕΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΕΚΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
DREYFUS FRANCOIS-GEORGES
€20.67 €10.34
(-50%)
Κερδίζετε €10.33

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS