Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΡΕΜΟΥΛΑΣ (ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ) ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΑΛΟΝΙ

Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΤΡΕΜΟΥΛΑΣ (ΣΚΛΗΡΟΔΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ)

PREUSSLER OTFRIED
Κωδ. Πολιτείας: 4580-0086




Παρουσίαση

Πείτε μας, παιδιά, τι σας θυμίζει αυτό το δροσερό βιβλίο του αγαπημένου μας Ότφριντ Πρόισλερ. Τι σας θυμίζουν αυτά τα δυο γενναία παιδιά, ο Φασουλάκης και ο Τιρόλας; Τα βάζουν με το φόβητρο της περιοχής, τον καπετάν Τρεμούλα, και το μάγο, τον Πετροσέλινο Κακοριζικάρη, και καταφέρνουν όχι μόνο να πάρουν πίσω τον κλεμμένο μύλο της γιαγιάς αλλά και να ελευθερώσουν τη νεράιδα και να βάλουν στη φυλακή τον τρομερό ληστή. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Για ποιο λόγο θα το αγαπήσουν τα παιδιά: Τα παιδιά θα γελάσουν, θα ταυτιστούν με τα δύο γενναία αγόρια που ρίχνονται στην περιπέτεια και θα καθησυχαστούν βλέποντας πως το καλό μπορεί να υπερισχύσει του κακού.
Για ποιο λόγο να το προτιμήσουν οι γονείς: Για να προσφέρουν στα παιδιά ώρες διασκέδασης, ερεθίσματα στη φαντασία τους και τελικά παρηγοριά μια που η γενναιότητα νικάει τη δύναμη του κακού.
Ο σπουδαίος Γερμανός παραμυθάς Ότφριντ Πρόισλερ, απαντώντας στην ερώτηση για ποιο λόγο γράφει βιβλία για παιδιά έλεγε πως το κάνει επειδή είναι διασκεδαστικό και πως ακριβώς την ίδια χαρά που ένοιωθε ο ίδιος γράφοντας ευχόταν να νοιώσουν και οι αναγνώστες του. Έλεγε επίσης, πως γράφοντας για ερεθιζόταν η φαντασία του και πως το ίδιο επιθυμούσε για τη φαντασία των αναγνωστών του.
Η διασκέδαση μέσω του διαβάσματος είναι ένα από τα δικαιώματα των αναγνωστών. Είναι επίσης, ένας από τους πιο σίγουρους τρόπους για τη δημιουργία ενός φίλου του διαβάσματος. (Ελένη Κορόβηλα, BookPress.gr, 22/3/2013)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςDER RAUBER HOTZENPLOTZ
ISBN139789607021083
ΕκδότηςΨΥΧΟΓΙΟΣ
ΣειράΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΑΛΟΝΙ
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2002
Αριθμός σελίδων136
Διαστάσεις21x12
Προτεινόμενες ηλικίες6-9 ετών
ΜετάφρασηΚΑΡΘΑΙΟΥ ΡΕΝΑ
ΕικονογράφησηTRIPP JOSEF - FRANZ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΡΟΙΣΛΕΡ ΟΤΦΡΙΝΤ
Κωδικός Πολιτείας4580-0086
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

k.iliakopoulou

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

alk79, zaglismaria, AndrianaBlack

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS