Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΜΑΥΡΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ

ΜΑΥΡΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ

+
-
SANTIS PABLO. DE
Κωδ. Πολιτείας: 3130-0084
Τιμή Έκδοσης
€14.84
Τιμή Πολιτείας
€10.39
(-30%)
Κερδίζετε €4.45


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η γυναίκα μού έδωσε το χέρι της. «Καθηγήτρια Σέλβα Γρανάδος.» «Εστεμπάν Μιρό. Με τι ασχολείστε;» ρώτησα. «Είμαι ειδικός στο έργο του Όμηρου Μπρόκα.» Έδειξε μεγάλη απογοήτευση όταν διαπίστωσε ότι εγώ δεν τον γνώριζα. «Είναι σπουδαίος συγγραφέας πραγματική διάνοια σπάνιο άτομο παράξενος ένας καταραμένος. Είμαστε μόνο τρεις οι κριτικοί που έχουμε ασχοληθεί με το έργο του.»
Από το έργο του ιδιοφυούς συγγραφέα Όμηρου Μπρόκα απομένουν μόνον οι απειράριθμες παραλλαγές ενός και μόνου διηγήματος, αλλά υπάρχουν ενδείξεις πως στον τέταρτο όροφο του ετοιμόρροπου κτιρίου της Φιλολογικής Σχολής, μέσα σε τόνους εγκαταλελειμμένων εγγράφων, βρίσκονται κρυμμένα τα άγνωστα αριστουργήματά του. Ο αφηγητής Εστεμπάν Μιρό γνωρίζει τρεις κριτικούς λογοτεχνίας που διατρέχουν τους λαβυρινθώδεις διαδρόμους του μυστηριώδους τετάρτου ορόφου, και μάχονται μεταξύ τους για να διασφαλίσουν τον τίτλο του μοναδικού ερμηνευτή του Μπρόκα. Τότε, η λογοτεχνική κριτική εξελίσσεται σε ιδιαιτέρως επικίνδυνη δραστηριότητα. Ο δρόμος που οδηγεί στον Μπρόκα αρχίζει να στρώνεται με πτώματα, και η ερμηνεία των εγκλημάτων θα ανήκει σε όποιον μπορέσει να διαβάσει πρώτος τα χαμένα χειρόγραφα του μυστηριώδους συγγραφέα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςFILOSOFIA Y LETRAS
ISBN139789607073877
ΕκδότηςΟΠΕΡΑ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούνιος 2003
Αριθμός σελίδων168
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΙΤΩΝ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΑΝΤΙΣ ΠΑΜΠΛΟ. ΝΤΕ
Κωδικός Πολιτείας3130-0084
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

giaoik

Κριτικές για το προϊόν

[10/01/2022] dimlais.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Πολύ καλό βιβλίο. Πρωτότυπο, περίεργο, φευγάτο. Ίσως κατάλληλο για πιο ειδικό κοινό αναγνωστών. Θα αρέσει πιστεύω σε αυτούς που αγαπούν τον ‘Αιρα, αν και θεωρώ τον ντε Σαντις καλύτερο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Βεντέτα
DIBDIN MICHAEL
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95
ΑΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΤΗΤΟΥ (ΣΕΙΡΑ 5 ΤΟΜΟΙ)
ΕΠΙΚΤΗΤΟΣ
€59.36 €29.68
(-50%)
Κερδίζετε €29.68

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS