Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΙΚΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΙΚΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ

+
-
SAMPAYO CARLOS
Κωδ. Πολιτείας: 0620-0019
Τιμή Έκδοσης
€6.70
Τιμή Πολιτείας
€2.68
(-60%)
Κερδίζετε €4.02


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο Χοσέ Μουνιόζ έχει αφήσει το Μπουένος Άιρες που γεννήθηκε, ζει στο Μιλάνο και συνεχίζει την πετυχημένη του συνεργασία με τον σεναριογράφο Κάρλος Σαμπάγιο, με τον οποίο δημιούργησαν τον δημοφιλή ήρωα Άλακ Σίνερ. Έναν ντετέκτιβ που ζει στη Νέα Υόρκη, βγαλμένο κατευθείαν από τα φιλμ νουάρ, μόνο που αυτός είναι ένας αυθεντικός "loser", χαμένος στο αδιέξοδό του και στις μισογεμάτες μπουκάλες του ουίσκι. Ο Χοσέ Μουνιόζ άρχισε να σχεδιάζει από τα δεκάξι του χρόνια, όταν μπήκε στο γραφείο του σχεδιαστή κόμικς Σολάνο Λοπέζ. Στα δεκαοχτώ του, έκανε κιόλας τα πρώτα σχέδια μόνος του. Στα εικοσιδύο του, με σενάρια του Ρέι Κόλινς (Εουτζένιο Σαπιέτρο), δημιούργησε την πολύ πετυχημένη σειρά, στην αγορά της Αργεντινής, "Precinto 56".
Για πέντε χρόνια, σχεδίαζε κατά παραγγελία για την αγγλική αγορά, μέχρι που, το '72, εγκαταστάθηκε στο Λονδίνο. Αν και του άρεσε πολύ η αγγλική πρωτεύουσα, δεν μπόρεσε να μείνει εκεί για παραπάνω από δύο χρόνια, μια και οι παραγγελίες τον περιόριζαν και δεν του άφηναν περιθώρια προσωπικής δημιουργίας. Τα όνειρά του στρέφονταν προς τα μεγάλα του ινδάλματα, τον Ούγκο Πρατ και τον "γερόλυκο" Αλμπέρτο Μπρέτσια. Το '74, κάνοντας διακοπές στην Ισπανία, γνωρίζει το συμπατριώτη του Κάρλος Σαμπάγιο και αποφασίζει, για πρώτη φορά ίσως, να είναι πραγματικά ο εαυτός του.
Μέχρι το φθινόπωρο εκείνης της χρονιάς ήταν έτοιμο το πρώτο επεισόδιο του "Άλακ Σίνερ", που πρωτοπαρουσιάστηκε στην Ιταλία, στο περιοδικό "Alter-Alter". (Από την έκδοση)
Λεπτομέρειες
ISBN139789607096074
ΕκδότηςΒΑΒΕΛ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑπρίλιος 1990
Αριθμός σελίδων88
Διαστάσεις28x21
ΕικονογράφησηMUNOZ JOSE
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΣΑΜΠΑΓΙΟ ΚΑΡΛΟΣ
Κωδικός Πολιτείας0620-0019
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS