Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ Σ' ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ Σ' ΕΝΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ

PRADO BENJAMIN
Κωδ. Πολιτείας: 3780-0055




Παρουσίαση

Μια ιδιόρρυθμη νουβέλα με αφηγηματική δομή αστυνομικού μυθιστορήματος, αλλά ταυτόχρονα γραμμένη με ευαισθησία και σουρεαλιστικό χιούμορ. Με αφορμή την εξαφάνισή του, διηγείται την ιστορία του Ισραέλ, ενός επαναστάτη της εποχής μας, που αγωνίζεται να καταστρέψει το παρελθόν του και να αλλάξει το μέλλον του, που ζει σε τροχόσπιτο και ακούει Sex Pistols, Ramones και Velvet Underground.
Όμως, η αλήθεια παρουσιάζει τόσα πρόσωπα όσες και οι οπτικές γωνίες των πρωταγωνιστών απέναντι στην ίδια την πραγματικότητα, την πραγματικότητα ενός ανθρώπου που έχει χάσει τη ρότα του και έχει περάσει όλη του τη ζωή, "σκάβοντας λάκκους, χωρίς να μάθει ποτέ ποιος απ' όλους είναι ο δικός του". Τρία κοντινά του πρόσωπα, μάρτυρες της ζωής και της εξαφάνισής του, ξαναζωντανεύουν το μακρινό παρελθόν του, το στιγματισμένο από την καταλυτική παρουσία ενός αυταρχικού πατέρα, και το πιο κοντινό, που σημαδεύεται από την εναγώνια αναζήτηση ενός αβέβαιου μέλλοντος. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Η γλώσσα του Πράδο είναι φτιαγμένη από τα καλύτερα αφηγηματικά υλικά και στηρίζεται σε μια οργιώδη φαντασία. Έξυπνες εικόνες και ευρήματα φανερώνουν μια ευφυή δουλειά που δεν έχει σχέση με τα εύκολα κλισέ ούτε με τη χυδαιότητα που είναι σημείο των καιρών" (Σάντος Αλόνσο - Diario 16)
"Η αφήγηση του Πράδο αυτοπροσωπογραφεί το Εγώ που κουβαλάει την κατάρα του τέλους της χιλιετίας. Από το θαυμάσιο πρώτο κεφάλαιο ήδη, οι ποιητικές του εικόνες συγκροτούν ευφυέστατα σχόλια που διατυπώνονται με τη μορφή αφορισμών ποιητικού ρο" (Μανουέλ Βάσκεθ Μονταλμπάν - El Pais)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςNUNCA LE DES LA MANO A UN PISTOLERO ZURDO
ISBN139789607246363
ΕκδότηςΣΕΛΑΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΜάρτιος 1999
Αριθμός σελίδων176
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ν. ΙΩΑΝΝΑ, PRIEGO ARANZAZU
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΠΡΑΔΟ ΜΠΕΝΧΑΜΙΝ
Κωδικός Πολιτείας3780-0055
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ο θάνατος πλησιάζει
JAMES PETER
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95
ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΧΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΣΤΕΦΑΝΟΣ
€14.90 €6.70
(-55%)
Κερδίζετε €8.20

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS