Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ

ΟΜΗΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ

+
-
ΟΜΗΡΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 4000-0022
Τιμή Έκδοσης
€15.95
Τιμή Πολιτείας
€11.96
(-25%)
Κερδίζετε €3.99


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Για πρώτη φορά οι μύθοι των αρχαίων μας προγόνων και η λαμπρή τους ιστορία δίνονται στα παιδιά με τόσο πλούσια και παραστατική εικονογράφηση και με απλό, κατανοητό κείμενο. Έτσι, η πανάκριβη κληρονομιά που μας άφησαν οι αρχαίοι Έλληνες γίνεται κτήμα των παιδιών μας και πολύτιμος οδηγός στη ζωή τους. Η αξία της σειράς αυτής έχει αναγνωριστεί και από τους ξένους και έχει εκδοθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Στην πατρίδα μας, η " ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ " έχει την πρώτη κυκλοφορία απ' όλα τα παιδικά βιβλία μας. (Από την παρουσίαση της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
ISBN139789603272465
ΕκδότηςΣΤΡΑΤΙΚΗΣ
ΣειράΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2008
Αριθμός σελίδων78
Διαστάσεις31x24
Προτεινόμενες ηλικίες6-9 ετών
Κωδικός Πολιτείας4000-0022
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

sontson, leukokrino, tinoli00, MBULIS, pavel19

Κριτικές για το προϊόν

[08/12/2022] MBULIS.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Επιτέλους μια αξιόλογη έκδοση της Οδύσσειας για παιδιά. Λόγος, ροή, αφήγηση, εικονογράφηση. Μετά από 4 άλλες παιδικές εκδοχές της Οδύσσειας, με απαράδεκτη εικονογράφηση και απογοητευτικά κακογραμμένες, η επανέκδοση αυτή ήταν σωτήρια!
[09/10/2021] tinoli00.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Επιτέλους οι εκδόσεις Στρατίκη αποφάσισαν να επανεκδώσουν τα βιβλία με τα οποία μεγαλώσαμε! Τα ομηρικά έπη μεταγεγραμμένα για παιδιά, ακολουθώντας πιστά τη δομή του πρωτοτύπου σε ραψωδίες, και εικονογράφηση που μαγνητίζει το παιδικό βλέμμα και εξάπτει τη φαντασία.
[03/09/2015] IOANNAVAS.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Είχα βαρεθεί να διαβάζω παραμύθια στα παιδιά μου όταν ανακάλυψα τα βιβλία αυτά. Αγοράσαμε σχεδόν όλη τη σειρά. Αν και πρόκειται για παλιότερες εκδόσεις τα θεωρώ ιδανικά ως αναγνώσματα για τα παιδιά. Τα κείμενα είναι συνεπή στις ραψωδίες ή στους μύθους για τα άλλα βιβλία, είναι όσο μεγάλα πρέπει και όσο ηρωικά πρέπει. Μπορεί να μην είναι πολιτικώς ορθά όπως θα λέγανε στην σημερινή μας εποχή που όλα τείνουν να στρογγυλοποιούνται αλλά είναι δυνατά και αρέσουν πάρα πολύ στα παιδιά. Η εικονογράφηση επίσης είναι τέτοια που σίγουρα εξάπτει τη φαντασία τους. Γενικά είναι θεωρώ μια κλασική σειρά που θα αντέξει για πολλά χρόνια ακόμα αρκεί φυσικά να κρατήσει την καλή ποιότητα της εκτύπωσης και γενικά τη φροντισμένη έκδοση.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS