Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ ( ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣ

ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΤΑΝΕΣ

ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

+
-
ΜΩΥΣΕΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1290-0069
Τιμή Έκδοσης
€16.96
Τιμή Πολιτείας
€5.94
(-65%)
Κερδίζετε €11.02


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Παιδιά δικά μου εσείς", είπε δυνατά, "κι ενός γονιού κακούργου, αν θέλετε να μ' ακούσετε, το άδικο που τραβάμε απ' τον πατέρα μας, μπορούμε να του το πληρώσουμε". Ένα μουρμούρισμα ακούστηκε απ' το ημικύκλιο καθώς η Γαία σήκωνε ψηλά το διαμαντένιο σπαθί. Τα παιδιά της -εκτός ίσως από τον Κρόνο- τα είχε αναθρέψει με τα ιδανικά της φυλής της, να πιστεύουν στην ειρήνη και τη δικαιοσύνη, να αποφεύγουν την αιματοχυσία και τη βία. Έτσι, έσπευσε να προσθέσει: "Και δε φταίμε εμείς, μια και πρωτάρχισε αυτός τα ανόσια έργα". (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"...ένα εξαίρετο δείγμα επιστημονικής φαντασίας ή καλύτερα δημιουργικού οραματισμού, μια προβολή στο μέλλον μέσα από τη σοφία και την αλήθεια του μακρινού παρελθόντος..." (Αγγελική Στεργίου, Νέο Ανεξήγητο)

"...η πένα του Στυλιανού Μωυσείδη, άρχισε τον ξέφρενο μαγευτικό χορό της, πίσω από τον ήχο των λέξεων για να εκφράσει την εξόχως στοχαστική μορφή της..." (Κωσταντία Βόγδου, Αθηναϊκή)

"...γραμμένο σε μια γλώσσα λιτή και ακριβή, με ένα γρήγορο ρυθμό και πολλή δράση..." (Νίκος Ντόκας, Ελευθεροτυπία)

"...ο Στυλιανός Μωυσείδης, εκμαιεύοντας στοιχεία από το κλασικό έργο της Γενεαλογίας του Απολλόδωρου, επιτυγχάνει ένα μοναδικό συγκερασμό ευφυούς φαντασίας πλήρως εναρμονισμένης με τη σύγχρονη τεχνολογική πραγματικότητα..." (Παναγιώτα Φ. Σούγια, Ελληνική Αγωγή)
Λεπτομέρειες
ISBN139789607437563
ΕκδότηςΕΚΑΤΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 1999
Αριθμός σελίδων600
Διαστάσεις21x14
ΕπιμέλειαΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ
Κωδικός Πολιτείας1290-0069
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

Κριτικές για το προϊόν

[25/06/2017] Azoul 90.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Σαν μυθιστορημα, απαραδεκτο! Ξεκινησα να διαβασω επιστημονικη φαντασια, και κατεληξα σε κακης ποιοτητας πορνο, με αιμομιξιες,παρτουζες ναρκωτικα και ασυναρτησιες! Μακρυα....
[04/12/2015] AnMakr.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:0
Το ξεκίνησα με πολύ καλή διάθεση, περιμένοντας να διαβάσω κάτι διασκεδαστικό, αλλά γρήγορα διαψεύστικα. Το βιβλίο είναι γεμάτο με σκηνές που δεν έχουν λόγο, δεν προωθούν καμιά πλοκή, βασικά δεν υπάρχει πλοκή, ο ήρωας μας γίνεται αντιπαθητικός χωρίς λόγο, και στο τέλος ο συγγραφέας τα διαγράφει όλα και δεν μας νοιάζει καθόλου. Ένα πραγματικά κακό βιβλίο.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Ένας άνθρωπος χωρίς πατρίδα
VONNEGUT KURT
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95
Βεντέτα
DIBDIN MICHAEL
€9.90 €4.95
(-50%)
Κερδίζετε €4.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS