Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ // ΠΕΡΙΕΧΕΙ: ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ 401 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ

ΠΕΡΙΕΧΕΙ: ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ 401 ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

+
-
GSCHOSSMANN-HENDERSHOT F. ELKE
Κωδ. Πολιτείας: 1688-0022
Τιμή Έκδοσης
€19.43
Τιμή Πολιτείας
€15.54
(-20%)
Κερδίζετε €3.89


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Όπως και η πρώτη έκδοση, η δεύτερη έκδοση αυτού του βιβλίου επανάληψης έχει σχεδιαστεί και γραφεί έτσι ώστε να διευκολύνει τη μελέτη της Γερμανικής Γραμματικής. Το βιβλίο χωρίζεται σε εννέα κεφάλαια. Κάθε κεφάλαιο απευθύνεται σ' ένα βασικό θέμα της γλώσσας: ουσιαστικά και άρθρα, προθέσεις, επίθετα και επιρρήματα, αριθμοί, ημερομηνίες και χρόνος, ρήματα, ερωτήσεις, αρνήσεις, αντωνυμίες, θέση λέξεων και σύνδεσμοι.
Κάθε γραμματικός όρος ή σημείο δομής της γλώσσας εισάγεται με μια απλή εξήγηση στα ελληνικά. Η παρουσίαση αυτή αναπτύσσεται ακόμα περισσότερο με συγκεκριμένα παραδείγματα. Συνιστάται στον αναγνώστη να διαβάζει πρώτα την εξήγηση και μετά να μελετάει τα αντίστοιχα παραδείγματα. Στη συνέχεια μπορεί να προχωρήσει στις ασκήσεις που ακολουθούν. Αφού γράψει τις απαντήσεις σ' αυτές τις ασκήσεις, μπορεί να συγκρίνει αυτές τις απαντήσεις με εκείνες που δίνονται στο τέλος του βιβλίου. Είναι σκόπιμο να συμπληρώνει και να διορθώνει κανείς μια άσκηση και μετά να προχωράει στην επόμενη άσκηση.
Ένας από τους πιο δύσκολους και κουραστικούς αντικειμενικούς σκοπούς στην εκμάθηση μιας δεύτερης γλώσσας είναι η κατανόηση και ορθή χρήση των διαφόρων τύπων που υπάρχουν σ' αυτή τη γλώσσα, όπως για τους διάφορους τύπους των ουσιαστικών, των επιθέτων και των ρημάτων. Στη Γερμανική Γραμματική της σειράς Schaum όλοι οι τύποι έχουν ομαδοποιηθεί λογικά, έτσι ώστε να διευκολυνθεί όσο είναι δυνατό η αφομοίωσή τους και να ελαχιστοποιηθούν όσα φαίνονται αρχικά σαν ανωμαλίες. Η ομαδοποίηση των ρημάτων με αλλαγές φωνηέντων στους διάφορους χρόνους κάνει την εκμάθηση των διαφόρων τύπων πολύ πιο εύκολη.
Η Γερμανική Γραμματική της σειράς Schaum μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν επαναληπτικό ή συνοδευτικό βιβλίο σε άλλο βιβλίο. Για να κατανοήσει και να δοκιμάσει ο αναγνώστης κάθε τι που μαθαίνει από ένα οποιοδήποτε άλλο βασικό βιβλίο, μπορεί να εξασκηθεί επιπρόσθετα κάνοντας τις σαφείς, λογικά οργανωμένες ασκήσεις που δίνονται σ' αυτό το βιβλίο.
Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Conrad J. Schmitt για τη βοήθειά του στη γραφή του χειρόγραφου του βιβλίου και για τις πολλές πολύτιμες υποδείξεις του. (Από τον πρόλογο του συγγραφέα)

Περιεχόμενα

1. Ουσιαστικά και Άρθρα
2. Προθέσεις
3. Επίθετα και Επιρρήματα
4. Αριθμοί, Ημερομηνίες, Χρόνος
5. Ρήματα
6. Ερωτηματικές λέξεις και φράσεις
7. Αρνητικές λέξεις και φράσεις
8. Αντωνυμίες
9. Σειρά των όρων και σύνδεσμοι
Απαντήσεις
Ρήματα
Ευρετήριο
Λεπτομέρειες
ISBN139789607610010
ΕκδότηςΕΣΠΙ ΕΚΔΟΤΙΚΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 1993
Αριθμός σελίδων246
Διαστάσεις28x21
ΜετάφρασηΠΕΡΣΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΓΚΣΟΣΜΑΝ-ΧΕΝΤΕΡΣΟΤ Φ. ΕΛΚΕ
Κωδικός Πολιτείας1688-0022
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Κριτικές για το προϊόν

[15/04/2017] elsohez.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Απλά τέλειο! Από τις καλύτερες και ερμηνευτικότερες γραμματικές τής γερμανικής γλώσσας που υπάρχουν στην ελληνική βιβλιογραφία.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ
MLODINOW LEONARD
€18.80 €9.40
(-50%)
Κερδίζετε €9.40
ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΒΟΛΟΝΑΚΗΣ Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
€17.00 €5.95
(-65%)
Κερδίζετε €11.05

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS