Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
LEXICON OF MONEY, BANKING AND FINANCE // (ΑΓΓΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΕΛ

LEXICON OF MONEY, BANKING AND FINANCE

(ΑΓΓΛΟ-ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΕΛΛΗΝΟ-ΑΓΓΛΙΚΟ)

+
-
ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3939-0003
Τιμή Έκδοσης
€39.00
Τιμή Πολιτείας
€29.25
(-25%)
Κερδίζετε €9.75


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Η βασικότερη και σημαντικότερη εξέλιξη της τελευταίας εικοσαετίας στις διεθνείς οικονομικές αγορές υπήρξε αναμφισβήτητα η ανάπτυξη των χρηματοοικονομικών προϊόντων. Η θεαματική αυτή ανάπτυξη με την σειρά της είχε σημαντικές επιπτώσεις στην επενδυτική συμπεριφορά και προσέγγιση των αγορών όλων των παραγόντων και των εξειδικευμένων κλάδων που συμμετέχουν και παίζουν αποφασιστικό ρόλο.
Οι νεότερες πρακτικές επενδύσεων που εφαρμόζονται στις καινούργιες αγορές οι οποίες δημιουργήθηκαν και αναπτύχθηκαν με σκοπό την κάλυψη του κινδύνου τόσο για τις Τράπεζες και τις χρηματοοικονομικές εταιρείες, όσο και για τον απλό επενδυτή, καθιστούν απαραίτητη την υιοθέτηση νέων όρων, η κατανόηση των οποίων είναι επιτακτική ανάγκη.
Το παρόν λεξικό σκοπό έχει την υποβοήθηση αυτών ακριβώς των κλάδων και των εξειδικευμένων στελεχών των τραπεζών, των χρηματιστηριακών και επενδυτικών εταιρειών, των οικονομικών στελεχών των επιχειρήσεων, αλλά και των σπουδαστών οικονομικών σχολών και πανεπιστημίων ή άλλων οικονομικών (ιδιωτικών και κρατικών) οργανισμών, αλλά και απλών επενδυτών. Προορίζεται, επίσης, για την κατανόηση της ορολογίας των πολύπλοκων, πολλές φορές, δομών και μηχανισμών που διέπουν τις διάφορες οικονομικές πράξεις, την κατανόηση των επενδυτικών στρατηγικών που χρησιμοποιούνται στις αγορές του εξωτερικού και την προσέγγιση των μεθόδων αντιστάθμισης ή εξάλειψης των κινδύνων.
Παρ' όλο που οι αγορές και οι τεχνικές διαχείρισης χρηματοοικονομικών προϊόντων βρίσκονται σε προϊούσα εξέλιξη, αποτέλεσμα της οποίας είναι η εφεύρεση νέων, διαρκώς, χρηματοοικονομικών προϊόντων για την κάλυψη και της πιο εξειδικευμένης ανάγκης, με αποτέλεσμα την προσθήκη νέων όρων και χαρακτηρισμών, έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε το παρόν λεξικό να περιέχει τους πιο πρόσφατους όρους και τις τελευταίες περιγραφές προϊόντων με απλουστευμένα παραδείγματα, ώστε να αποτελέσει ένα ουσιαστικό και πολύτιμο βοήθημα για εκείνον που θέλει να εμβαθύνει στην λειτουργία των αγορών. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

ΧΡΗΜΑΤΑΓΟΡΑ - ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑ
ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ
Λεπτομέρειες
ISBN139789607695055
ΕκδότηςΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2000
Αριθμός σελίδων662
Διαστάσεις21x14
Κωδικός Πολιτείας3939-0003
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
FRIEDRICH JOACHIM CARL
€19.08 €8.59
(-55%)
Κερδίζετε €10.49
ΚΡΥΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ
KADARE ISMAIL
€11.66 €4.66
(-60%)
Κερδίζετε €7.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS