Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΜΑΝΣΦΗΛΝΤ ΠΑΡΚ ( ΣΜΙΛΗ )

ΜΑΝΣΦΗΛΝΤ ΠΑΡΚ

AUSTEN JANE
Κωδ. Πολιτείας: 3870-0091




Παρουσίαση

Το μυθιστόρημα αυτό, ένα από τα πρώτα μεγάλα έργα της ώριμης ΄Ωστεν, προαναγγέλλει με εκπληκτική διορατικότητα, και όσο κανένα άλλο βιβλίο της, τις μεταγενέστερες εξελίξεις στο μυθιστόρημα και την κουλτούρα του 19ου αιώνα. Χρησιμοποιώντας μόνο λίγες οικογένειες και μια γειτονιά, ανατέμνει αυτό που θα μπορούσαμε να αποκαλέσουμε, με τα λόγια της Φάνης, «γνώμονα και νόμο της ζωής τους», υπερβαίνοντας έτσι κατά πολύ τα όρια της γειτονιάς - φτάνοντας στις Δυτικές Ινδίες, το δουλεμπόριο, τους ναπολεόντειους πολέμους. Δεν συνιστά απλώς μελέτη μιας οικογένειας αλλά μελέτη του θεσμού της οικογένειας, μελέτη των κανόνων και των σχέσεων που καθιστούν την οικογένεια διαχρονική οντότητα. Το «Μάνσφηλντ Παρκ», όπως και το σύγχρονό του γοτθικό μυθιστόρημα, με το οποίο ελάχιστα μοιάζει, γοητεύεται από τη φύση και το κύρος της οικογένειας, από τις περίεργες στρεβλώσεις και την θεσμοθετημένη τυραννία που επιβάλλει στα μέλη της, και ιδιαίτερα στις γυναίκες. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςMANSFIELD PARK
ISBN139789607793423
ΕκδότηςΣΜΙΛΗ
ΣειράΚΛΑΣΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 6
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2001
Αριθμός σελίδων616
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΟΣΤΙΝ ΤΖΕΙΝ
Κωδικός Πολιτείας3870-0091
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

christinakakani, Nefeli Karapiperi, geky, Christos Kitsos

Κριτικές για το προϊόν

[09/07/2017] louskou72.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Από τα πολύ ωραία βιβλία της ΤΖΕΙΝ ΟΣΤΙΝ με το ύφος και την ηθική μιας άλλης εποχής. Διαβάζετε ευχάριστα χωρίς όμως να φτάνει το Περηφάνεια και προκατάληψη.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS