Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΤΟ ΑΒΒΑΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΡΘΑΝΓΚΕΡ

ΤΟ ΑΒΒΑΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΡΘΑΝΓΚΕΡ

AUSTEN JANE
Κωδ. Πολιτείας: 3870-0099




Παρουσίαση

Η δεκαπεντάχρονη Κάθριν Μόρλαντ, μια κοπέλα γλυκιά, καλόπιστη και φανατική αναγνώστρια μυθιστορημάτων, κάνει την πρώτη της έξοδο στον κόσμο και ζει μια σειρά από φανταστικούς και πραγματικούς κινδύνους, πρώτα στο κοσμικό και ανάλαφρο Μπαθ και ύστερα στο βαρύ και επιβλητικό αββαείο του Νορθάνγκερ. Χάρη στον άδολο χαρακτήρα της, τις ηθικές αρχές της και την καλή της τύχη, θα βγει από τις περιπέτειές της αλώβητη, έχοντας μάθει να ξεχωρίζει την πραγματική ζωή από τα μυθιστορήματα και τη φιλία από την αρπακτικότητα. Το Αββαείο του Νορθάνγκερ, πρώτο μεγάλο μυθιστόρημα της Τζέην Ώστεν, είναι το πιο δροσερό και χιουμοριστικό βιβλίο της. Ξεκινά σαν παρωδία του "γοτθικού" μυθιστορήματος, με μια ηρωίδα που είναι ο αντίποδας των αιθέριων και τραγικών ηρωίδων, για να εξελιχθεί σε ένα αυτοδύναμο και απολαυστικό ρεαλιστικό μυθιστόρημα, από εκείνα που άνοιξαν το δρόμο στη "μοντέρνα" πεζογραφία. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςNORTHANGER ABBEY
ISBN139789606880698
ΕκδότηςΣΜΙΛΗ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΙούλιος 2003
Αριθμός σελίδων368
ΜετάφρασηΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΟΣΤΙΝ ΤΖΕΙΝ
Κωδικός Πολιτείας3870-0099
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

vassia28, Godard, Iro Theodoraki, Nefeli Karapiperi, geky, maria1977, AnnaTota15

Κριτικές για το προϊόν

[24/06/2021] Ιωάννα Χατζηνικολάου.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ένα από τα αγαπημένα μου βιβλία της Τζέιν Όστεν, αν και διαφέρει αρκετά από τα μετέπειτα μυθιστορήματα της, ως προς το ύφος. Ενδιαφέρουσα ιστορία με εξίσου ενδιαφέροντες ήρωες που όσο περνάς τις σελίδες και πλησιάζεις στο τέλος, επιθυμείς να τους γνωρίσεις ακόμα καλύτερα. Η γλώσσα πλούσια με προσεγμένο λεξιλόγιο. Οι εκδόσεις -αν και με λίγο κουραστική γραμματοσειρά, τουλάχιστον στην αρχή- είναι εκπληκτικές.
[08/03/2016] giorkos23508.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Πολύ παρόμοια πλοκή με το "Υπερηφάνεια και Προκατάληψη". Ήταν απλά καλό χωρίς όμως να καταφέρει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μου μέχρι το τέλος. Πιστεύω το "Υπερηφάνεια και Προκατάληψη" είναι πιο αντιπροσωπευτικό για τη συγγραφέα.
[09/01/2014] Godard.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
Ακόμα ένα υπέροχο μυθιστόρημα από την Όστεν. Το ύφος της σε αυτό είναι αρκετά διαφορετικό από το ύφος των γνωστών μυθιστορημάτων της, ανάλαφρο, δροσερό, πιο ειρωνικό και πιο χιουμοριστικό. Θα έλεγα επίσης ότι είναι και λίγο "ταξιδιάρικο". Τελείωσε όμως λίγο απότομα, ενώ θα περίμενα να αναπτύξει περισσότερο το θέμα της. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει παράρτημα με κριτικές του έργου της Όστεν από την εποχή της έως και σήμερα, οι οποίες είναι αρκετά ενδιαφέρουσες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ (KAFIR)
SHERWAN AMED
€14.84 €7.42
(-50%)
Κερδίζετε €7.42
Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ
HEATHER PETER
€18.00 €9.00
(-50%)
Κερδίζετε €9.00

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS