Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ - ONE PLANET

ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ LONELY PLANET IMAGES

+
-
-
Κωδ. Πολιτείας: 2360-0083
Τιμή Έκδοσης
€32.54
Τιμή Πολιτείας
€22.78
(-30%)
Κερδίζετε €9.76


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ο "Ένας Πλανήτης" είναι μια γιορτή για τη ζωή, την περιέργεια και την εμπειρία του ταξιδιού.
Η βασική ιδέα που βρίσκεται πίσω από τις φωτογραφίες αυτού του βιβλίου, ο ιστός που τις ενώνει, είναι η συγγένεια και η ενότητα - η μεγαλύτερη και πιο βαθιά ανταμοιβή που μας προσφέρουν τα ταξίδια. Τα πολύτιμα αυτά δώρα μας ενθαρρύνουν να εκτιμήσουμε τις ομοιότητες που μοιραζόμαστε σε έναν κόσμο με διαφορετικές κουλτούρες, εμπειρίες, συνθήκες και περιβάλλοντα.
Οι εικόνες του βιβλίου επιλέχτηκαν από τη μεγάλη και πραγματικά πολύ εντυπωσιακή συλλογή της Lonely Planet Images, με κριτήριο όχι μόνο την ομορφιά και την τεχνική αρτιότητά τους αλλά και, κυρίως, την αίσθηση ότι αιχμαλωτίζουν μια μοναδική στιγμή στο χρόνο μια στιγμή που είναι κοινή -ή τουλάχιστον κατανοητή- σε όλο τον πλανήτη.
Οι φωτογραφίες "συλλαμβάνουν" τη βαθύτερη ουσία της παρουσίας τη συγκεκριμένη στιγμή: ήμουν εδώ! Αναπαριστούν αρχετυπικές ανθρώπινες εκδηλώσεις που μας επιβεβαιώνουν την ενότητα του ανθρώπινου πνεύματος ανεξάρτητα από το πλαίσιο, γεωγραφικό ή πολιτιστικό. Η αμεσότητά τους μας αιχμαλωτίζει η ενέργεια, η οξύτητα και το χιούμορ τους καλούν τον θεατή να "μπει" στην εικόνα και να συμμετάσχει στις κοινές εμπειρίες, στα παγκόσμια συναισθήματα και στις τελετουργίες που συνδέουν όλους εμάς τους ανθρώπους.
Οι φωτογράφοι της Lonely Planet είναι παθιασμένοι ταξιδευτές, καλλιτέχνες που έχουν για εργαστήρι τους το δρόμο. Οι παρατηρήσεις τους αποκαλύπτουν την παγκοσμιότητα της ζωής καθώς μοιράζονται μαζί μας τις ομοιότητες και αναδεικνύουν τις διαφορές. Συχνά η σύνδεση ανάμεσα στο φωτογράφο και στο αντικείμενό του είναι πραγματικά ακαταμάχητη και υπαινίσσεται τα τόσα διαφορετικά ταξίδια που οδήγησαν στην καταγραφή της συγκεκριμένης στιγμής στο φιλμ και στο χρόνο.
Το βιβλίο One Planet - Ένας Πλανήτης αποτελεί φόρο τιμής στην πολιτιστική, δημιουργική και γεωγραφική ποικιλομορφία του πλανήτη που κατοικούμε. Οι φωτογραφίες του εξαίρουν τη θαυμαστή ποικιλία του γένους των ανθρώπων, τις αποκλίσεις αλλά και το "συγχρονισμό", που εξακολουθούν να μας εντυπωσιάζουν και να μας ανταμείβουν όταν ταξιδεύουμε. Υμνούν επίσης το μεγαλείο του ζωικού βασιλείου αλλά και την απόλυτη ομορφιά και την καταπληκτική πολυμορφία του φυσικού μας περιβάλλοντος. Ο "Ένας Πλανήτης" παρουσιάζει μια πραγματικά σφαιρική εικόνα των πολλών επιμέρους τμημάτων που συνθέτουν το παζλ που ονομάζουμε κόσμο μας. [...] (Από την εισαγωγή της έκδοσης)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςONE PLANET
ISBN139789607895493
ΕκδότηςΚΟΑΝ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΑύγουστος 2004
Αριθμός σελίδων245
Διαστάσεις20x20
ΠρόλογοςΓΟΥΙΛΕΡ ΤΟΝΙ
ΜετάφρασηΠΕΤΡΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΕπιμέλειαΜΟΙΡΑΓΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Κωδικός Πολιτείας2360-0083
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΤΛΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
RICHIE ROBERT
€24.70 €9.88
(-60%)
Κερδίζετε €14.82
ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
APPIAH KWAME-ANTHONY
€15.90 €7.95
(-50%)
Κερδίζετε €7.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS