Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

ΕΞΩ Η ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ

ΕΞΩ Η ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ

CARNEGIE DALE
Κωδ. Πολιτείας: 4570-0003




Παρουσίαση

(. . .) Καθώς τα χρόνια περνούσαν, κατάλαβα ότι άλλο ένα απ' τα πιο μεγάλα προβλήματα που απασχολούσαν τους μεγαλύτερους σπουδαστές μου ήταν η στενοχώρια. Μια μεγάλη πλειοψηφία απ' τους σπουδαστές μου ήταν επιχειρηματίες - υπάλληλοι, πλασιέ, μηχανικοί, λογιστές: ένα σταυροδρόμι απ' όλα τα επαγγέλματα και τα εμπόρια - κι οι περισσότεροί τους είχαν προβλήματα! Υπήρχαν όμως και γυναίκες στα μαθήματά μου - εμπορευόμενες γυναίκες αλλά και νοικοκυρές. Ωστόσο κι αυτές είχαν προβλήματα! Κατάλαβα λοιπόν ξεκάθαρα ότι αυτό που χρειαζόμουν ήταν ένα βιβλίο διδασκαλίας για το πώς να κατανικηθεί η στενοχώρια: γι' αυτό και πάλι έψαξα να βρω ένα τέτοιο κείμενο. Πήγα στα μεγάλα βιβλιοπωλεία της 5ης Λεωφόρου στη Νέα Υόρκη και στ' άλλα της 42ας Λεωφόρου κι ανακάλυψα προς μεγάλη μου κατάπληξη ότι υπήρχαν μόνο εικοσιδύο βιβλία σχετικά με τη "Στενοχώρια", ενώ απ' την άλλη μεριά παρατήρησα ότι πάνω στο θέμα "Σκουλήκι" (Στ. Μ. Στο σημείο αυτό ο συγγραφέας μεταχειρίζεται δυο λέξεις που στον κατάλογο των βιβλίων θα βρίσκονταν κοντά-κοντά, μια και στα εγγλέζικα η στενοχώρια λέγεται "γουώρρυ" και το σκουλήκι "γουώρμ") υπήρχαν εκατόν ογδόντα εννιά βιβλία. Δηλαδή σχεδόν εννιά φορές περισσότερα βιβλία γραμμένα για τα σκουλήκια, απ' όσα για τη στενοχώρια! Καταπληκτικό, έτσι δεν είναι; Και να σκεφτεί κανείς ότι η στενοχώρια είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ανθρώπινο γένος! (. . .) (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)
Λεπτομέρειες
ISBN139789607920355
ΕκδότηςΨΥΧΑΛΟΣ
Σειρά
Αριθμός σελίδων414
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΚΩΣΤΕΛΕΝΟΣ Π. ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΚΑΡΝΕΓΚΙ ΝΤΕΙΛ
Κωδικός Πολιτείας4570-0003
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

maria fot, gajudis, gck1966, koutsofios

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

aposdrak, kkrikzonis, giovand, gajudis, gck1966, yianpan*, matinasm, dimzarkos, mauridou.maria

Κριτικές για το προϊόν

[08/11/2017] gajudis.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:5
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.ΞΑΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 5 ΜΕ 10 ΣΕΛΙΔΕΣ.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΒΕΡΝΟΝ ΣΟΥΜΠΟΥΤΕΞ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ)
DESPENTES VIRGINIE
€22.00 €11.00
(-50%)
Κερδίζετε €11.00
ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ; ΟΧΙ ΠΙΑ!
MELLODY PIA
€16.08 €6.43
(-60%)
Κερδίζετε €9.65

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS