Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΜΕΡ ΕΛΝΤΡΙΤΣ

ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΜΕΡ ΕΛΝΤΡΙΤΣ

+
-
DICK K. PHILIP
Κωδ. Πολιτείας: 3320-0027
Τιμή Έκδοσης
€13.00
Τιμή Πολιτείας
€9.10
(-30%)
Κερδίζετε €3.90


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Οι γήινοι κάτοικοι του Άρη προκείμενου να ανταπεξέλθουν στις άθλιες συνθήκες ζωής, χρησιμοποιούν μια ναρκωτική ουσία την Καν-Ντι που τους μεταφέρει νοητά σε μια προσομοίωση γήινης ζωής. Μέχρι που εμφανίζεται ένας μεγιστάνας Ο Πάλμερ Έλντριτς προσφέροντάς τους μια νέα ουσία το Τσου-Ζεντ, η οποία είναι πιο εθιστική και έχει μια ιδιαίτερη παρενέργεια. Ο χρήστης της αδυνατεί να καταλάβει αν έχει περάσει η δράση της και αν αυτό που βιώνει είναι πραγματικότητα ή ψευδαίσθηση. (Από τον εκδότη)

«Τελικά, θέλω να πω το εξής: πρέπει να σκεφτείτε ότι είμαστε μόνο από χώμα. Αυτό, ομολογουμένως, δεν είναι και τόσο σπουδαίο για να προχωρήσουμε και δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Αλλά ακόμα κι έτσι, εννοώ παρ' όλο το κακό μας ξεκίνημα, δεν τα πάμε και τόσο άσχημα. Προσωπικά λοιπόν πιστεύω ότι, παρ' όλο που αντιμετωπίζουμε μιαν άθλια κατάσταση, θα τα καταφέρουμε. Με πιάνετε;» (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

[...] Το 1963, κατά τη διάρκεια ενός περιπάτου, ο Φίλιπ Ντικ στρέφει το βλέμμα του στον ουρανό κι αντικρύζει ένα μοχθηρό, απαίσιο πρόσωπο με σκιστά μάτια. Το όραμα τον καταδιώκει για ένα μήνα, και σ' αυτό ο Ντικ αναγνωρίζει το απόλυτο κακό, την εντροπία που κυβερνά το σύμπαν και καταστρέφει τα πάντα. Καρπός της μεταφυσικής αυτής εμπειρίας είναι το μυθιστόρημα "Τα Τρία Στίγματα του Πάλμερ Έλντριτς", ενώ η ιδέα του πανταχού παρόντος εντροπικού κακού διαποτίζει το έργο του -και τη ζωή του- για την επόμενη δεκαετία. Στρέφεται για βοήθεια στο Χριστιανισμό και αργότερα στο Βουδισμό, ενώ αρχίζει και κατασκευάζει ένα δικό του κόσμο (idios kosmos), μέσα στον οποίο σε λίγα χρόνια θα χαθεί. Τα μυθιστορήματά του γίνονται σκοτεινότερα, οι ήρωές του πιο απελπισμένοι, η πραγματικότητα πιο εύθραυστη. Στα μυθιστορήματα αυτής της περιόδου, όπως στα "Αντίστροφος Κόσμος" και "Ubik", η ροή του χρόνου αντιστρέφεται και η πραγματικότητα επηρεάζεται τόσο απ' το παρόν όσο κι απ' το μέλλον, έτοιμη να καταρρεύσει ανά πάσα στιγμή. [...] (Από την Βικιπαίδεια)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςTHE THREE STIGMATA OF PALMER ELDRITCH
ISBN139789608135161
ΕκδότηςPARSEC
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΔεκέμβριος 2008
Αριθμός σελίδων310
Διαστάσεις21x14
ΜετάφρασηΜΑΛΤΕΖΟΣ Δ. ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΕπιμέλειαΟΡΦΑΝΟΥΔΑΚΗ ΦΛΩΡΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΝΤΙΚ Κ. ΦΙΛΙΠ
Κωδικός Πολιτείας3320-0027
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Β

To βιβλίο αυτό προτείνουν οι:

theoni.rock, geostefas, tonia.kostaki

Κριτικές για το προϊόν

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΥΒΕΛΕΣ
CERVANTES SAAVEDRA MIGUEL. DE
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΒΟΥΡΝΑΣ ΤΑΣΟΣ
€11.90 €5.95
(-50%)
Κερδίζετε €5.95

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS