Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ - Η ΙΕΡΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ

Η ΙΕΡΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

+
-
ΛΟΥΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 3695-0158
Τιμή Έκδοσης
€15.00
Τιμή Πολιτείας
€7.50
(-50%)
Κερδίζετε €7.50


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Ποιο να είναι, άραγε, το στοιχείο εκείνο που κάνει τόσο ξεχωριστή αυτή τη στενή λωρίδα γης, για τόσο πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους; Πώς ένα μέρος όπου ισχύουν τόσοι πολλοί περιορισμοί φτάνει να αποτελεί παγκόσμιο πόλο έλξης για χιλιάδες κόσμου;
Η απάντηση είναι μάλλον απλή: Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο άλλο μέρος σαν την Ιερή Πολιτεία. Η διάχυτη θρησκευτικότητα, η ενασχόληση με τα πνευματικά, το παρθένο φυσικό περιβάλλον, η ολοζώντανη βυζαντινή παράδοση καθιστούν το Περιβόλι της Παναγίας ένα μοναδικό ταξιδιωτικό προορισμό που επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στον επισκέπτη.
Η κοινότητα του Αγίου Όρους είναι η "κιβωτός" μέσα στην οποία οι άνθρωποι κατόρθωσαν να διαφυλάξουν, με θυσίες και κόπο, όχι μόνο τις θρησκευτικές παραδόσεις και τις παλιές συνήθειες αλλά και το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της Χερσονήσου, που όμοιό του δεν υπάρχει σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.
Ο ταξιδιωτικός οδηγός που κρατάτε στα χέρια σας είναι το αποτέλεσμα εντατικής και σχολαστικής επιτόπιας έρευνας που έγινε στο Περιβόλι της Παναγίας και συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες στον επισκέπτη της Ιερής Χερσονήσου.
Πληροφορίες για τη ζωή των μοναχών, για τις μονές και τις σκήτες, περιγραφές μονοπατιών, χάρτες, πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και χρήσιμα τηλέφωνα, δρομολόγια συγκοινωνιών και όλα όσα κρίθηκαν απαραίτητα, προκειμένου να έχετε έναν αξιόπιστο σύντροφο στην περιήγηση σας στον κόσμο της Ιερής Πολιτείας. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)
Λεπτομέρειες
ISBN139789608189980
ΕκδότηςΡΟΟΥΝΤ / ROAD
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΦεβρουάριος 2008
Αριθμός σελίδων336
Διαστάσεις22x12
Κωδικός Πολιτείας3695-0158
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Πατάρι

Κριτικές για το προϊόν

[26/04/2013] evangelosN.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:4
Μια πολύ καλή πηγή πληροφοριών σε εξαιρετική τιμή (6 ευρώ)!
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
MACDONALD JOHN
€34.70 €13.88
(-60%)
Κερδίζετε €20.82
ΚΑΛΛΑΣ - ΜΕΛΙΝΑ - ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ
DURAS MARGUERITE
€10.00 €4.50
(-55%)
Κερδίζετε €5.50

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS