Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ ( ΔΡΟΜΩΝ )

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ

ΦΑΚΕΛΟΣ ΜΑΓΕΙΑ : ΠΩΣ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ

+
-
ΚΑΡΑΦΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Κωδ. Πολιτείας: 1232-0024
Τιμή Έκδοσης
€46.64
Τιμή Πολιτείας
€37.31
(-20%)
Κερδίζετε €9.33


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, οι άνθρωποι ασχολούνται με τη μαγεία. Μέσω της μαγείας, σύμφωνα με τα σχετικά συγγράμματα, κατόρθωναν εκπληκτικά, σχεδόν απίστευτα πράγματα.
Μπορούσαν να φέρουν χωρίς λόγο ένα ανδρόγυνο σε διάσταση, να κάνουν έναν άνθρωπο να γίνει τολμηρός, θαρραλέος, ντροπαλός ή φλύαρος, ευτυχής ή δυστυχής, να προκαλέσουν θανάτους ανθρώπων που μισούσαν ή που είχαν συμφέρον από τον θάνατό τους, είτε προσωπικό, είτε για λογαριασμό άλλων εκ μέρους των οποίων ενεργούσαν. Μπορούσαν να θεραπεύσουν διάφορες αρρώστιες, ακόμη και οργανικές παθήσεις ή ανωμαλίες, χρησιμοποιώντας διάφορα αντικείμενα ή με διαβάσματα και ξόρκια, να σταματήσουν μια λειτουργία του σώματος (όραση, ακοή, γενετήσια λειτουργία κ.ά.), να επιφέρουν στείρωση σε μια γυναίκα, να σταματήσουν πυρετούς, να κάνουν ανθρώπους να είναι άτρωτοι από τη φωτιά, να κάνουν ολόκληρο κοπάδι ζώων να τους ακολουθεί ισχυριζόμενοι ότι έρχονται σε συνεννόηση μαζί τους. Για τα ερωτικά ζητήματα είχαν διάφορες συνταγές με φίλτρα, μέσω των οποίων κατόρθωναν να ενώνουν τους ερωτευμένους, να σταματούν τους καβγάδες τους, να εξομαλύνουν τις διαφορές τους, και γενικά να προκαλούν τον έρωτα όπου αυτός δεν υπήρχε.
Στην εποχή μας, που πιστεύουμε μόνο ό, τι είναι χειροπιαστό, οι μέθοδοι και τα μέσα των μάγων μόνο ειρωνικό χαμόγελο επιφέρουν, καθώς δεν είναι εξακριβωμένο κατά πόσο οι άνθρωποι αυτοί πετύχαιναν τους στόχους τους, όπως ισχυρίζονταν, και μάλιστα με τα μέσα που πιστεύεται ότι χρησιμοποιούσαν.
Εκείνο που μπορώ να βεβαιώσω -πράγμα που το παραδέχονται και οι περισσότεροι σοβαροί επιστήμονες- είναι ότι μπορεί ένας άνθρωπος να επηρεάσει έναν άλλον από απόσταση και να του επιβάλει τη θέλησή του, με μια δύναμη που έχει ο καθένας μας. Αυτή η δύναμη, με την προσπάθεια που καταβάλλει ο μάγος, βγαίνει από τον οργανισμό του και πηγαίνει και κτυπά στα νευρικά κύτταρα του εγκεφάλου του προσώπου που προσπαθεί να επηρεάσει, αναγκάζοντάς τον να σκεφθεί και να ενεργήσει όπως αυτός θέλει. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Περιεχόμενα

Αντί προλόγου
Εισαγωγή
Η ΜΥΗΣΗ
ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ
ΣΥΝΕΡΓΑ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ
ΕΡΩΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ
ΦΥΛΑΧΤΑ
ΣΕΛΗΝΗ
ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΜΕΝΤΙΟΥΜ
ΦΑΚΙΡΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Λεπτομέρειες
ISBN139789608330214
ΕκδότηςΔΡΟΜΩΝ
Σειρά
Χρονολογία ΈκδοσηςΝοέμβριος 2009
Αριθμός σελίδων432
Διαστάσεις24x17
Κωδικός Πολιτείας1232-0024
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Δ, Υπόγειο

Toν/την συγγραφέα αυτόν προτείνουν οι:

aposdrak, ΧΡΗΣΤΟΣ619

Κριτικές για το προϊόν

[14/02/2018] PANTELIS K...   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:1
πολύ φλυαρία στο βιβλίο το βιβλίο μερικές φόρες ξεφεύγει από το θέμα επίσης σε παραπέμπει από το ένα βιβλίο στο άλλο
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ (ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΜΟΣ)
ΑΝΩΝΥΜΟΣ
€18.02 €9.01
(-50%)
Κερδίζετε €9.01
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
ARASSE DANIEL
€28.40 €14.20
(-50%)
Κερδίζετε €14.20

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS