Ο Λογαριασμός μου

Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 30€ | Δωρεάν αντικαταβολή | Έως 24 άτοκες δόσεις | Έως -85% χαμηλότερες τιμές σε πάνω από 300.000 τίτλους

+
-
ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ - ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ

+
-
BUCAY JORGE, SALINAS SILVIA
Κωδ. Πολιτείας: 3130-0125
Τιμή Έκδοσης
€21.20
Τιμή Πολιτείας
€14.84
(-30%)
Κερδίζετε €6.36


- Διευκρινίσεις σχετικά με τις τιμές διάθεσης βιβλίων


Παρουσίαση

"Ερωτας είναι να αγαπάς τις ομοιότητες και αγάπη να ερωτεύεσαι τις διαφορές"
Ένα λάθος του παροχέα Ίντερνετ αρκεί για να φέρει σε επαφή δύο αγνώστους, κατά έναν απρόσμενο τρόπο. Ο Ρομπέρτο, ένας εργένης διαφημιστής κουρασμένος από μια ζωή ρουτίνας και καβγάδων με τις εκάστοτε κοπέλες του, αρχίζει να δέχεται στον υπολογιστή του τα ηλεκτρονικά μηνύματα που ανταλλάσσουν δύο ψυχολόγοι οι οποίοι ετοιμάζουν ένα βιβλίο για τον έρωτα και τις σχέσεις του ζευγαριού. Ένα ηλεκτρονικό τρίο και ένα πρωτότυπο και ευφάνταστο μυθιστόρημα σκέψης και αναζήτησης γύρω από το κεφαλαιώδες ζήτημα των ερωτικών σχέσεων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Ε: Τελικά, ποια είναι η μεγαλύτερη παρανόηση για τον έρωτα;
Α: Από πού να αρχίσω; Το να συγχέουμε την αγάπη με τον έρωτα. Το να είσαι ερωτευμένος είναι ένα πάθος. Το να αγαπάς σημαίνει να αισθάνεσαι. Το πάθος διαρκεί πολύ λίγο. Είναι πολύ έντονο, αλλά πολύ σύντομο. Τόσο σύντομο που οι συγγραφείς βρίσκονται σε διαφωνία μεταξύ τους για τη διάρκειά του. Από τρία λεπτά ως τρεις μήνες. Αν διαρκέσει περισσότερο, δεν είναι πάθος. Είναι συναίσθημα ή βίτσιο. Μια άλλη παρανόηση είναι ότι η αγάπη είναι κατ' ανάγκην αιώνια. Είναι εφικτό, αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Η αγάπη είναι αιώνια όταν και οι δύο είναι ικανοί να τρέφουν τη φλόγα, διαφορετικά όχι. Ενα άλλο λάθος είναι να πιστεύουμε ότι η πραγματική αγάπη συνδέεται με τη θυσία. Η πραγματική αγάπη δεν σημαίνει ότι πεθαίνεις για τον άλλον, αλλά το ότι ζεις για εκείνον. Και αυτό δεν είναι το ίδιο. Και άλλα πολλά... (Από συνέντευξη του Χόρχε Μπουκάι στη Μαριλένα Αστραπέλλου, BHMagazino, τεύχος 479, 20/12/2009)

«Το μείγμα, όπως δείχνει η σταθερή επιτυχία του Μπουκάι σε βάθος χρόνου, έχει τα σωστά συστατικά: Τέρπει τον αναγνώστη και τον βοηθάει να στοχαστεί τον εαυτό του, χωρίς ψυχαναλυτικά ή λογοτεχνικά προαπαιτούμενα. Μοναδικό μελανό σημείο στην συγγραφική πορεία του ήταν η κατηγορία της ισπανίδας συγγραφέως Monica Cavalle, το 2005, ότι έχει «αντιγράψει» μέρος του βιβλίου της με τον τίτλο «Shimriti». Η ψύχραιμη αντίδραση του αργεντινού (παραδέχτηκε ότι έχει διαβάσει το βιβλίο, κι ότι ίσως, ασυναίσθητα, μετέφερε στοιχεία του στο δικό του), εκτόνωσε το περιστατικό, δίνοντας ταυτόχρονα και ένα δωρεάν μάθημα «χειρισμού-κρίσεων». (Κ.Β. Κατσουλάρης, bookpress.gr, 12/12/2009)
Λεπτομέρειες
Ξενόγλωσσος τίτλοςAMARSE CON LOS OJOS ABIERTOS
ISBN139789608397330
ΕκδότηςΟΠΕΡΑ
ΣειράANIMUS
Χρονολογία ΈκδοσηςΣεπτέμβριος 2012
Αριθμός σελίδων248
Διαστάσεις21x13
ΜετάφρασηΜΠΕΖΑΝΤΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΕπιμέλειαΕΠΙΣΚΟΠΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Συγγραφέας/Δημιουργός (Ελληνικά)ΜΠΟΥΚΑΙ ΧΟΡΧΕ, ΣΑΛΙΝΑΣ ΣΙΛΒΙΑ
Κωδικός Πολιτείας3130-0125
Θέμα
Θέση στο κατάστημαΕίσοδος Α

Κριτικές για το προϊόν

[04/07/2021] kellyfr.   Δείτε όλα τα σχόλια του χρήστη
Βαθμολογία:3
Δε μου άρεσε τόσο όσο άλλα βιβλία του Μπουκάι, περίμενα να έχει το κλασικό στυλ γραφής του. Ήταν κάπως κουραστική η εναλλαγή στην αφήγηση και θεωρώ ότι σε πολλά σημεία η υπόθεση κοβόταν πολύ απότομα.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να γράψετε μία κριτική.

Πλοήγηση

Θεματική ενότητα
Θεματική κατηγορία
Υποκατηγορία

Podcast – Βίος και Πολιτεία

Προσφορές ΒιβλίωνΠερισσότερα

ΜΙΑ ΑΝΙΑΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
CHEKHOV ANTON
€12.72 €6.36
(-50%)
Κερδίζετε €6.36
ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ
ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
€8.48 €3.39
(-60%)
Κερδίζετε €5.09

Βρείτε μας στο...

X
Verisign Eurobank EFG
Paypal IRIS